Etusivu / fi / Hakijalle

Hae KAMKiin!

Tutustu koulutustarjontaamme, jätä hakemus ja aloita oma tarinasi KAMKissa!

Opiskeluaika on tärkeä vaihe matkalla kohti tulevaisuuden unelmia ja tavoitteita. Valitse oikea paikka aloittaa oma tarinasi: Kajaanin ammattikorkeakoulussa viihdyt hyvässä porukassa ja hyödyt korkeatasoisesta opetuksesta pätevissä puitteissa! 

Kajaanin ammattikorkeakoulusta saat erinomaiset valmiudet kohdata työelämän haasteet. Sen takaavat monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit. Meillä opiskelu on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on myös koko ammattikorkeakoulun laaja osaaminen. Tule - menestytään yhdessä! 

Panostamme ammattiosaamisen lisäksi kielitaidon, tiimi-, projekti- ja sosiaalisten taitojen kehittämiseen. Meiltä saat valmiuksia, joita nykypäivän työnantaja arvostaa. Oppimistapahtuma ei ole sidottu luokkahuoneeseen, koska käytössä on myös virtuaalisia opiskelumuotoja. 

 
Ammattikorkeakoulututkinto on korkeakoulututkinto, jonka laajuus on alasta riippuen 210 - 240 opintopistettä.
Lue lisää
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä kahden vuoden työkokemus.
Lue lisää
Monimuotokoulutus tarjoaa sinulle joustoja opintojen suorittamisajankohtaan ja -paikkaan. Voit täydentää aikaisemmin hankkimaasi alaan liittyvää osaamista tai opiskella esimerkiksi työn ohessa
Lue lisää

Selaa koulutuksia

Selaa koulutuksia, valitse itsellesi sopivin ja hae!

+