Etusivu / fi / KAMK / Kampus

Ainutlaatuinen yhtenäinen kampusalue

Suoritat opintosi Kajaanin ammattikorkeakoulun eri koulutusalojen 2000 opiskelijan kanssa Vimpelinlaakson kampusalueella, kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Kajaanin ammattikorkeakoulun yhtenäinen kampusalue on ainoa laatuaan koko maassa.

Kampuksen yhdistämisen ja uudistamisen myötä Kajaanin ammattikorkeakoulu on panostanut ajanmukaisiin laitteisiin ja opiskelumenetelmiin. Voit esimerkiksi suorittaa osan opinnoistasi virtuaaliopintoina.

Sinua palvelee kampusalueella myös sijaitseva ammattikorkeakoulun kirjasto, jonka kokoelmasta löydät aineistoa opintoihisi, kehitys- ja tutkimustoimintaan sekä elinkeinoelämän tarpeisiin. Kirjasto tarjoaa digitaalista materiaalia sekä monipuolisen lehtivalikoiman. Kampuksella on lisäksi nopea verkkoyhteys, ja kirjastolla yleisön käytettävissä asiakaskoneita.

Opiskelijaravintola Foxissa voit nauttia opiskelijahintaisen lounaan tai pitää vaikkapa kahvitauon opiskelun lomassa. Lisäksi kampusalueella sijaitsee opetus- ja tilausravintola Kisälli. Terveydestäsi voit huolehtia opiskelijoiden terveysasema Vitalissa. Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KAMO järjestää illanviettoja, talvitapahtumia ja retkiä. KAMO harjoittaa kampuksella myös opiskelijahintaista kioski-, kirja- ja kopiomyyntiä. Kampukselta voit löytää myös oman opiskelija-asunnon, joita tarjoaa Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari.