Etusivu / fi / KAMK / Kampus

Ainutlaatuinen yhtenäinen kampusalue

Kajaanin ammattikorkeakoulun kampus sijaitsee Vimpelinlaakson kampusalueella, kävelymatkan päässä Kajaanin keskustan palveluista. Kajaanin ammattikorkeakoulun yhtenäinen kampusalue on ainoa laatuaan koko maassa.

Kampusalueella palvelee myös ammattikorkeakoulun kirjasto. Kirjasto tarjoaa laadukkaat tilat ja palvelut oppimisen, tutkimus- ja kehitystoiminnan ja työelämän tarpeisiin. Kirjasto palvelee ensisijaisesti Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilöstöä, mutta on avoin kaikille käyttäjille.

Opiskelijaravintola Foxissa voit nauttia opiskelijahintaisen lounaan, ja kampuksen kahvioissa voit pitää kahvitauon opiskelun lomassa tai hakea mukaasi pientä purtavaa ja juotavaa.

Kampuksella opiskelijoiden ja henkilöstön käytössä on kaksi kuntosalia ja liikuntatiloja. Kajaanin ammattikorkeakoulun korkeakoululiikunta KaMove tarjoaa matalankynnyksen liikuntapalveluja opiskelijoille ja henkilöstölle.

Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KAMO on opiskelijoiden edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. KAMOlla on kampuksella kahvio Kaffé Tauko, joka toimii myös KAMOn palvelupisteenä.

Kampuksella sijaitsee myös Kiinteistö Oy Kajaanin Pietarin opiskelija-asuntoja.