Etusivu / fi / Palvelut työelämälle

KAMK on arvostettu yhteistyökumppani. Tuotamme palveluita niin alueellisiin kuin kansainvälisiinkin tarpeisiin eri vahvuusaloillamme. Räätälöimme palvelumme asiakaslähtöisesti. Palvelujen tuottamisemme perustuu asiantuntijoidemme rautaiseen ammattitaitoon ja monipuolisen laboratorioidemme laitteistoon.

Valmiiden palvelutuotteiden lisäksi rakennamme räätälöitäviä palvelukokonaisuuksia. Tutustu laajaan palvelutarjontaamme ja ole yhteydessä.    

Kauttamme voit tiedustella opinnäytetöitä, opiskelijaprojekteja, harjoittelijoita. Lue lisää opiskelijoiden kanssa tehtävistä projekteista.

Tutustu palveluihimme

Ensiluokkaista pelialan osaamista vuodesta 2006 – tuottavuutta ja vaikuttavuutta hyötypeleillä, virtuaalitodellisuudella ja lisätyn todellisuuden sovelluksilla
Lue lisää
Cemis Business Development -palvelut
Lue lisää
Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa yrityksellesi monipuolisia asiantuntija- ja koulutuspalveluja pyörivien koneiden ja laitteiden kunnonvalvonnassa
Lue lisää

Hyödynnä innovaatioseteliä!

Innovaatioseteli pähkinänkuoressa:
Arvo 5000 € (+alv), käyttöaika on 6kk.
Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.

Miten edetään?
1. Yrityksessä pohditaan minkälaiselle asiantuntijapalvelulle on tarvetta?
2. Kehitetään ja laaditaan työsuunnitelma tai ratkaisuehdotus yhdessä Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa
3. Tehdään innovaatiosetelihakemus Business Finland sähköisessä asiointipalvelussa
4. Raportoidaan yhteisesti projektin päätyttyä

Yhteystiedot: Kehitysjohtaja Mikko Keränen, puh. 044 7101 620, mikko.keranen(at)kamk.fi

Lue lisää innovaatiosetelistä