Etusivu / fi / Palvelut työelämälle / Rekrytoi opiskelija

Ammattikorkeakouluopintoihin kuuluu yrityksissä tai työyhteisöissä tehtävä viiden kuukauden harjoittelu ja työelämälähtöisiä projekteja. Opinnäytetyön opiskelijat tekevät yritysten tai työyhteisöjen toimeksiantoina.

Haluatko rekrytoida opiskelijan?

Voit jättää ilmoituksen työ- tai harjoittelupaikasta, tarjota aihetta opinnäytetyöhön tai opiskelijaprojektiin. Opiskelijat tutustuvat ilmoituksiin rekrytointijärjestelmässä, ja ovat suoraan yhteydessä työnantajaan.

Sosiaali- ja terveysalan harjoittelupaikat ovat tarjolla koko Suomen kattavassa Jobiilissa, jossa työnantajat voivat tarjota harjoittelupaikkoja, nähdä yksikköönsä tehdyt harjoittelupaikkavaraukset ja samalla markkinoida tulevaisuuden osaajille omaa työorganisaatiotaan.

Kotimaisten opiskelijoiden lisäksi KAMKissa opiskelee reilut 100 ulkomaalaista opiskelijaa yli 40 eri maasta. Lue lisää, miten voit rekrytoida kansainvälisen osaajan.

Tarjoa harjoittelu- tai työpaikkaa, ehdota opinnäytetyön tai opiskelijaprojektin aihetta

Ilmoituslomake

Haluatko kontaktoida opiskelijoita ja esitellä toimintaasi?

Työelämä ja yritykset ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa opiskelijoillemme. Ole yhteydessä niin sovitaan ajankohdasta!

Visit KAMK -tapahtuma tarjoaa työelämälle ja yrityksille tilaisuuden esitellä toimintaansa ja kontaktoida opiskelijoita. Tapahtumalla lisätään KAMKin ja yritysten välistä yhteistyötä sekä parannetaan opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia Kainuussa. Tapahtuma järjestetään vuosittain lokakuussa ja tavoitteena on innostaa sekä inspiroida opiskelijoita urasuunnitteluun ja yrittämiseen sekä samalla muokata myönteinen mielikuva Kainuusta menestystarinoiden maaperänä.

Ura- ja rekrytointipalveluissa välitämme opiskelijoillemme tietoa ja palautetta työelämästä sekä järjestämme mm. työnhakukoulutusta.

Tutustu yhteistyömuotoihin:

Ammattikorkeakouluopintoihin kuuluu vähintään 30 opintopisteen laajuinen harjoittelu. Ota yhteyttä mikäli etsit ammattikorkeakouluopiskelijaa harjoittelijaksi!
Lue lisää
Erilaiset työelämän tarpeista lähtevät tutkimus- ja kehittämistehtävät voivat sopia ammattikorkeakoulun opiskelijoille opinnäytetyöaiheiksi.
Lue lisää
Opiskeluun yhdistettävissä eri laajuisia työelämälähtöisiä toimeksiantoja. KAMK:ssa opiskelevan työntekijän mahdollisuus opinnollistaa työtään.
Lue lisää
Kansainvälisistä opiskelijoista uutta näkökulmaa ja osaamista yrityksen kehittämiseen
Lue lisää
Ota yhteyttä:
Henna Huusko
Opintoasiainsuunnittelija
KAMK opinto- ja viestintäpalvelut
Ura- ja rekrytointipalvelut & Alumnitoiminta
henna.huusko(at)kamk.fi
+ 358 40 352 9091