Etusivu / fi / Palvelut työelämälle / Rekrytoi opiskelija

 

Haluatko rekrytoida opiskelijan?

Ammattikorkeakouluopintoihin kuuluu yrityksissä tai työyhteisöissä tehtävä viiden kuukauden harjoittelu sekä työelämälähtöisiä projekteja. Opinnäytetyön opiskelijat tekevät yritysten tai työyhteisöjen toimeksiantoina.

Työnantajat voiva julkaista opiskelijoille sopivia työ- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyö ja projektimahdollisuuksia niin Tiituksessa kuin Tuudossakin. Opiskelijat käyttävät kumpaakin palvelua matkapuhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Sen lisäksi työnantajat voivat osallistua urapalveluiden järjestämiseen tapahtumiin, kuten Visit KAMK ura ja rekry -messuille.

 

Tiitus logo.png

Tiitus - suomalaisten oppilaitosten yhteinen keskitetty kanava opiskelijoiden työ- ja harjoittelupaikkojen ilmoittamiseen

Työnantaja voi julkaista Tiituksessa KAMK kaura toimialueella opiskelijoille ja alumneille sopivia työ- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyö- ja projektiaiheita. Yritys voi myös etsiä palvelusta uusia osaajia ilman ilmoituksen julkaisemista Haavi -toiminnon avulla. HUOM! Kun tavoittelet KAMKin kansainvälisiä osaajia, niin julkaisethan ilmoituksesi myös englanniksi.

Opiskelija ja alumni voi luoda Tiitukseen oman profiilin ja saada sen perusteella itselleen sopivia työpaikkaehdotuksia sekä hakea kiinnostavia paikkoja. Opiskelija voi lähettää työnantajalle myös avoimen hakemuksen.

Tiitus sovellus tarjoaa opiskelijoille ja työnantajille alustan koko rekrytointiprosessia varten. Tiituksen kautta hoituu niin itse hakemus kuin viestintä työnantajan ja hakijan välillä.

Kaikki Tiitukseen julkaistut paikat tulevat näkyviin KAMK kaura työpaikkatorille.

Tiituksen käyttö on työnantajille, opiskelijoille ja alumneille maksutonta!

Katso ohjeet palvelun käyttöön Tiituksen Youtube -kanavalta!

Löydät lisätietoa ja vinkkejä Tiitus palvelun käyttöön myös Tiitus wikistä (FAQ).

 

Tuudo logo.png

Tuudo - helpottaa opiskelijoiden arkea ja työllistymistä

KAMKin opiskelijat löytävät Tuudosta lukkarit, opintosuoritukset, lounaslistat, kurssi-ilmoittautumisen, opiskelijatunnisteen, työ- ja  harjoittelupaikkoja sekä paljon muuta.

Työnantajana tavoitat Tuudon kautta korkeakouluopiskelijoita tehokkaasti ja tarkasti julkaisemalla ilmoituksia sekä osallistumalla Tuudon digitaalisille rekrymessuille.

Tuudossa rekrytointi on työnantajille maksullista, mutta kustannustehokasta: Tavoitat Tuudon kautta yli 130 000 korkeakouluopiskelijaa lähes 30 korkeakoulusta joka kuukausi!

Lue lisää Tuudosta ja julkaise ilmoituksia!

 

Jobiili - sosiaali- ja terveysalan harjoittelupaikat

Sosiaali- ja terveysalan harjoittelupaikat ovat tarjolla koko Suomen kattavassa Jobiilissa, jossa työnantajat voivat tarjota harjoittelupaikkoja, nähdä yksikköönsä tehdyt harjoittelupaikkavaraukset ja samalla markkinoida tulevaisuuden osaajille omaa työorganisaatiotaan.

Rekrytoi kansainvälinen osaaja!

Kotimaisten opiskelijoiden lisäksi KAMKissa opiskelee reilut 100 ulkomaalaista opiskelijaa yli 40 eri maasta. Ulkomaalainen opiskelija voi tuoda niin työtehtäviin kuin -yhteisöön uudenlaista näkökulmaa ja kansainvälistä osaamista. 

 Lue lisää, miten voit rekrytoida kansainvälisen osaajan.

Haluatko tavata opiskelijoita ja esitellä toimintaasi?

Työelämä ja yritykset ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa opiskelijoillemme. Ole yhteydessä niin sovitaan ajankohdasta!

kaura@kamk.fi 

 

Visit KAMK logo punainen.png

Visit KAMK -tapahtuma

Syksyisin järjestettävä Visit KAMK on Kajaanin ammattikorkeakoulun tapahtumakokonaisuus, jossa yhdistyy mahdollisuus tutustua KAMKin kampusalueeseen ja koulutusaloihin sekä osallistua ura ja rekry -messuille.

Visit KAMK ura ja rekry -messut tarjoavat työelämälle ja yrityksille tilaisuuden esitellä toimintaansa ja kontaktoida opiskelijoita. Tapahtumalla lisätään KAMKin ja yritysten välistä yhteistyötä sekä parannetaan opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia Kainuussa.

Visit KAMK järjestetään vuosittain lokakuussa ja tavoitteena on innostaa sekä inspiroida opiskelijoita urasuunnitteluun ja yrittämiseen sekä samalla muokata myönteinen mielikuva Kainuusta menestystarinoiden maaperänä.

Lue lisää ja ilmoittaudu näytteileasettajaksi tapahtumaan Visit KAMK -sivuilla!

 

Tutustu yhteistyömuotoihin:

Ammattikorkeakouluopintoihin kuuluu vähintään 30 opintopisteen laajuinen harjoittelu. Ota yhteyttä mikäli etsit ammattikorkeakouluopiskelijaa harjoittelijaksi!
Lue lisää
Erilaiset työelämän tarpeista lähtevät tutkimus- ja kehittämistehtävät voivat sopia ammattikorkeakoulun opiskelijoille opinnäytetyöaiheiksi.
Lue lisää
Opiskeluun yhdistettävissä eri laajuisia työelämälähtöisiä toimeksiantoja. KAMKissa opiskelevan työntekijän on mahdollista opinnollistaa työtään.
Lue lisää
Kansainvälisistä opiskelijoista uutta näkökulmaa ja osaamista yrityksen kehittämiseen
Lue lisää

Ota yhteyttä:

Kajaanin ammattikorkeakoulun urapalvelut
kaura@kamk.fi
+358 40 352 9091