Etusivu / fi / Palvelut työelämälle / Rekrytoi opiskelija

Ammattikorkeakouluopintoihin kuuluu yrityksissä tai työyhteisöissä tehtävä viiden kuukauden harjoittelu sekä työelämälähtöisiä projekteja. Opinnäytetyön opiskelijat tekevät yritysten tai työyhteisöjen toimeksiantoina.

Haluatko rekrytoida opiskelijan?

Kajaanin ammattikorkeakoulu käyttää Tiitus palvelua opiskelijoille sopivien työ-, harjoittelu-, opinnäytetyö- ja projektimahdollisuuksien julkaisemiseen.

KAURA Fin PNG rajattu ilman osoitetta pieni.jpg

Työnantaja voi julkaista Tiituksessa KAMK kaura toimialueella opiskelijoille ja alumneille sopivia työ- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyö- ja projektiaiheita. Yritys voi myös etsiä palvelusta uusia osaajia ilman ilmoituksen julkaisemista Haavi -toiminnon avulla. HUOM! Kun tavoittelet KAMKin kansainvälisiä osaajia, niin julkaisethan ilmoituksesi myös englanniksi.

Opiskelija ja alumni voi luoda Tiitukseen oman profiilin ja saada sen perusteella itselleen sopivia työpaikkaehdotuksia sekä hakea kiinnostavia paikkoja. Opiskelija voi lähettää työnantajalle myös avoimen hakemuksen.

Tiitus sovellus tarjoaa opiskelijoille ja työnantajille alustan koko rekrytointiprosessia varten. Tiituksen kautta hoituu niin itse hakemus kuin viestintä työnantajan ja hakijan välillä.

HUOM! Myös KAO käyttää Tiitusta, joten työnantajana tavoitat yhdellä yritysprofiililla niin toisen asteen kuin korkeakouluasteenkin opiskelijat!

Kaura palvelun käyttö on opiskelijalle, alumnille ja yrityksille maksutonta!

KAMK kaura / Tiitus urapalvelun koulutustallenne:

Katso koulutustallenne tästä.

Koulutuksessa käydään läpi yritysprofiilin luominen KAMK kaura / Tiitus urapalveluun sekä työ-, harjoittelu-, opinnäytetyö- ja projektimahdollisuuksien ilmoittaminen palveluun. Tutustumme myös Haavi -toimintoon, eli sopivien osaajien etsimiseen opiskelijaprofiilen joukosta.

Löydät lisätietoa ja vinkkejä Tiitus palvelun käyttöön myös Tiitus wikistä (FAQ).

Sosiaali- ja terveysalan harjoittelupaikat

Sosiaali- ja terveysalan harjoittelupaikat ovat tarjolla koko Suomen kattavassa Jobiilissa, jossa työnantajat voivat tarjota harjoittelupaikkoja, nähdä yksikköönsä tehdyt harjoittelupaikkavaraukset ja samalla markkinoida tulevaisuuden osaajille omaa työorganisaatiotaan.

Rekrytoi kansainvälinen osaaja!

Kotimaisten opiskelijoiden lisäksi KAMKissa opiskelee reilut 100 ulkomaalaista opiskelijaa yli 40 eri maasta. Ulkomaalainen opiskelija voi tuoda niin työtehtäviin kuin -yhteisöön uudenlaista näkökulmaa ja kansainvälistä osaamista. 

 Lue lisää, miten voit rekrytoida kansainvälisen osaajan.

Haluatko kontaktoida opiskelijoita ja esitellä toimintaasi?

Työelämä ja yritykset ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa opiskelijoillemme. Ole yhteydessä niin sovitaan ajankohdasta!

KAMK kaura urapalveluissa välitämme opiskelijoillemme tietoa ja palautetta työelämästä sekä järjestämme mm. työnhakukoulutusta.

Visit KAMK -tapahtuma

Syksyisin järjestettävä Visit KAMK on Kajaanin ammattikorkeakoulun tapahtumakokonaisuus, jossa yhdistyy mahdollisuus tutustua KAMKin kampusalueeseen ja koulutusaloihin sekä osallistua Ura ja rekry -messuille.

Ura ja rekry -messut tarjoavat työelämälle ja yrityksille tilaisuuden esitellä toimintaansa ja kontaktoida opiskelijoita. Tapahtumalla lisätään KAMKin ja yritysten välistä yhteistyötä sekä parannetaan opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia Kainuussa.

Visit KAMK järjestetään vuosittain lokakuussa ja tavoitteena on innostaa sekä inspiroida opiskelijoita urasuunnitteluun ja yrittämiseen sekä samalla muokata myönteinen mielikuva Kainuusta menestystarinoiden maaperänä.

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan Visit KAMK -sivuilla!

 

Tutustu yhteistyömuotoihin:

Ammattikorkeakouluopintoihin kuuluu vähintään 30 opintopisteen laajuinen harjoittelu. Ota yhteyttä mikäli etsit ammattikorkeakouluopiskelijaa harjoittelijaksi!
Lue lisää
Erilaiset työelämän tarpeista lähtevät tutkimus- ja kehittämistehtävät voivat sopia ammattikorkeakoulun opiskelijoille opinnäytetyöaiheiksi.
Lue lisää
Opiskeluun yhdistettävissä eri laajuisia työelämälähtöisiä toimeksiantoja. KAMKissa opiskelevan työntekijän on mahdollista opinnollistaa työtään.
Lue lisää
Kansainvälisistä opiskelijoista uutta näkökulmaa ja osaamista yrityksen kehittämiseen
Lue lisää

Ota yhteyttä:

Kajaanin ammattikorkeakoulun urapalvelut
kaura@kamk.fi

Henna Huusko
Opintoasiainsuunnittelija
KAMK opinto- ja viestintäpalvelut
Urapalvelut & Alumnitoiminta
henna.huusko@kamk.fi
+358 40 352 9091