Etusivu / fi / Hakijalle / Erikoistumiskoulutukset ja täydennyskoulutukset / Liikuntateknologian koulutuspolku urheilijoille, liikunnanohjaaja (AMK) ja liikuntatieteiden maisteri (LitM)

Liikuntateknologian koulutuspolku urheilijoille

Tutkinto: Liikunnanohjaaja (AMK) ja Liikuntatieteiden maisteri (LitM)
Opintojen laajuus: 330 op
Opintojen kokonais
kesto: n. 5,5-7 vuotta
Hakuaika: Erillishaku 13.-27.3.2024

Kaksoisuraunelma Kainuussa! Liikunnanohjaaja AMK + liikuntatieteiden maisteri (LitM) -koulutuspolku on suunnattu sinulle, joka haluat yhdistää urheilun tai valmennuksen ja korkeakouluopinnot. Opiskelet joustavalla liikuntateknologian koulutuspolulla kaksi tutkintoa: liikunnanohjaaja AMK-tutkinnon Kajaanin ammattikorkeakoulussa (KAMK) ja liikuntatieteiden maisterin tutkinnon Jyväskylän yliopistossa (JYU) Vuokatin liikuntateknologian yksikössä. Opintosi alkavat KAMKissa ja voit suorittaa näiden opintojen rinnalla myös opintojaksoja yliopistossa. Hakeutumalla Vuokatti-Ruka urheiluakatemian jäseneksi saat etuja, tukipalveluita ja mahdollisuuden suorittaa akatemiaopintoja osaksi korkeakoulututkintoasi.  

Koulutuspolku on ensisijaisesti suunnattu tavoitteellisille urheilijoille ja valmentajille. Koulutus sopii myös urheilu-uransa päättäneille urheilijoille ja valmentajille. Koulutuspolun laajuus on kokonaisuudessaan 330 opintopistettä sisältäen liikunnanohjaaja AMK-tutkinnon (210 opintopistettä) ja liikuntatieteiden maisterin tutkinnon (120 pistettä.) 

Opinnot alkavat Kajaanin ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaaja AMK-koulutusohjelmassa. Voit suorittaa AMK-opintojen rinnalla liikuntatieteiden maisterin opintoja erillisellä opinto-oikeudella Jyväskylän yliopiston Vuokatin liikuntateknologian yksikössä. Suoritettuasi 30 opintopistettä AMK-opintoja saat erillisen opinto-oikeuden yliopisto-opintoihin. Suositus on, että opiskelet kahden ensimmäisen opiskeluvuotesi aikana AMK-opintoja. Saadessasi AMK-tutkintosi valmiiksi sinulle myönnetään varsinainen opinto-oikeus Jyväskylän yliopistoon. 

Lisätietoja liikuntateknologian koulutuspolusta

 

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä
Projektipäällikkö / Projektipäällikkö
Samuli Nevanperä / Essi Fonselius
Sähköposti: samuli.m.nevanpera(at)jyu.fi / essi.fonselius@kamk.fi
Puhelin: 050 466 4449 / 040 626 5316
Lisätietoja hakemisesta
Hakuneuvonta
KAMK Hakijapalvelut
Sähköposti: hakijapalvelut(at)kamk.fi
Puhelin: +35840 6548 475