Älykkäät ratkaisut naisyrittäjyyden tukemisessa - Koodeja naisyrittäjyyteen

Kajaanin ammattikorkeakoulun Koodeja naisyrittäjyyteen -hanke tarjoaa Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjille mahdollisuuden muun muassa verkostoitumiseen, keskusteluun, mentorointiin ja oman osaamisen kehittämiseen. Hankkeen aikana järjestetään erilaisia valmennustilaisuuksia sekä verkostointitapaamisia, joissa keskitytään erilaisiin älykkäisiin ratkaisuihin ja niiden hyödyntämiseen yritystoiminnassa. Lisäksi keskitytään oman osaamisen kehittämiseen ja sitä kautta myös yritystoiminnan kehittämiseen. 

 

Kysely Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjille

Miten hyvin tunnet erilaiset yrittäjäjärjestöt? Millaisia toiveita sinulla on hankkeessa järjestettävien koulutusten ja mentoroinnin sisällöistä? Millaisia toiveita sinulla on liittyen älykkäisiin ratkaisuihin yritystoiminnassa?

Me Koodeja naisyrittäjyteen -hankkeessa haluamme kuulla sinun ajatuksiasi ja toiveitasi valmennuksiin ja mentorointiin liittyen. Samalla haluamme selvittää erilaisten järjestöjen tunnettavuutta naisyrittäjien parissa.

Toivoisimme sinun vastaavan kyselyymme allaolevan linkin kautta 5.3.2021 mennessä. Kyselyyn vastaamiseen menee vain muutama minuutti.

Vastaa kyselyyn

 

Koodeja naisyrittäjyyteen -hankkeen aloitustilaisuus pidettiin 25.2.2021

Etäyhteyksin toteutetussa tilaisuudessa sukellettiin hankkeen teemoihin tilaisuuden juontajan, Aava & Bangin asiakkuusjohtajan ja energisen yritysvalmentajan Satu Vainion johdolla. Tilaisuudessa puhujana ollut Anne Kukkohovi loi positiivista uskoa tulevaisuuteen ja uusiin mahdollisuuksiin. Anne kannusti naisia olemaan rohkeita sekä uskaltamaan ottamaan riskejäkin ja tutustua ennakkoluulottomasti ihmisiin sekä pyytää apua. Kokeiluista oppii ja puhuminen sekä kysyminen kannattaa aina! 

Katso Youtube -tallenne aloitustilaisuudesta.
Tallenne aloitustilaisuudesta on katsottavissa kahden viikon ajan.

 

Mitä kaikkea on luvassa?

Koodeja naisyrittäjyyteen hanke tarjoaa vuosien 2021 ja 2022 aikana naisyrittäjille valmennustilaisuuksia, verkostotapahtumia sekä uudenlaisen mentorointimallin Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan yrityksille.

Valmennustilaisuudet

Valmennustilaisuudet on suunnattu Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjille. Tilaisuudet ovat ilmaisia, mutta yrityksille de minimis -tuen alaisia.

Valmennuksissa keskitytään älykkäisiin ratkaisuihin ja niiden tarjoamiin työkaluihin konkreettisella ja havainnollistavalla tavalla, jotta asioiden soveltaminen omaan yritystoimintaan on mahdollisimman mutkatonta. Valmennusten aiheina ovat ohjelmistorobotiikka, web- ja data-analytiikka, taloushallinto ja yrityksen kehittäminen. 

Tulevat valmennukset:

Nykytoimintaympäristö
30.3.2021 klo 13:00-15:00
Valmennuksessa luodaan ymmärrys nykytoimintaympäristöstä ja liiketoiminnan tilanteesta. Lisäksi käydään läpi teknologian kehitys toimiaalla sekä käydään läpi, kuinka asiakkaiden tarpeet ja toiminta ovat muuttuneet.
Ilmoittaudu valmennukseen

Ohjelmistorobotiikka
8.4.2021 klo 17:00-19:00
Valmennuksessa käydään läpi käytännönläheisesti, mitä ohjelmistorobotiikka tarkoittaa ja mihin sitä voi soveltaa.
Ilmoittaudu valmennukseen

Ideasta liiketoimintakonseptiksi
4.5.2012 
Valmennuksessa käydään läpi tavoitteet ja tuottosuunnitelma, tuotteen palvelustrategia, tuotteen ruoadmap sekä arvolupaus.

Data- ja web-analytiikka 1
25.5.2021
Käydään läpi yleisiä eri markkinoinnin ja liiketoiminnan kanavien datalähteitä ja niiden hyödyntämistä. Valitaan muutama osa-alue, joihin osallistujat paneutuvat oman yrityksensä osalta lukujen sekä lukujen perusteella tehtävien toimenpiteiden näkökulmasta. 

Asiakaspolku ja asiakasymmärrys
26.8.2021
Valmennuksessa keskitytään asiakassegmentteihin, asiakkaiden ongelmiin ja tarpeisiin sekä asiakkaan prosessi. Perehdytään myös palvelukonseptiin ja toimintamalliin liittyviin odotuksiin.

Data- ja web-analytiikka 2
16.9.2021
Jatketaan kevään valmennuksessa käydyistä aiheista ja syvennytään niihin tarkemmin. Voit osallistua tähän valmennukseen, vaikka et olisikaan ollut ensimmäisessä valmennuksessa.

Sisäiset toteutusvalmiudet
7.10.2021
Perehdytään toimintamalli ja sen skaalautuvuuteen, osaamiseen ja resursseihin, teknologiaan ja prosessien automatisointiin sekä asiakastukeen ja digitaaliseen taloushallintoon.

Hakukoneoptimointi
4.11.2021
Valmennuksessa käydään käytännönläheisesti läpi hakukoneen toimintalogiikka ja niiden algoritmit käytännössä, kuinka löydyt hakukoneessa. Lisäksi käydään läpi oma, ansaittu, maksettu ja lainattu media hakukoneissa.

Yritysleiri 1
13.11.2021

Valmennuksille on tulossa jatkoa vuonna 2022.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Verkostoitumistapahtumat

Verkostoitumistapahtumissa naisyrittäjät pääsevät tapaamaan toisiaan älykkäiden ratkaisujen teemojen parissa. 

Ensimmäinen verkostotapahtuma järjestetään 20.5.2021.
Lisätietoja on tulossa myöhemmin.

Syksyn verkostotapahtuma järjestetään 18.11.2021

Mentorointimalli

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjille luodaan uusi mentorointimalli. Tästä on tulossa lisätietoja myöhemmin.

Lisätietoja:
Johanna Takanen
puh. 044 7101 127
johanna.takanen(at)kamk.fi 

Twitter/Facebook @KoodejaN

Kajaanin ammattikorkeakoulun, Euroopan sosiaalirahaston, Vipuvoimaa EU:lta ja Koodeja naisyrittäjille logot

Pidätämme oikeuden muutoksiin.