Koodeja naisyrittäjyyteen - Älykkäät ratkaisut naisyrittäjyyden tukena 

koodeja_logot_2022

Koodeja naisyrittäjyyteen -hanke on päättynyt 31.10.2023.

Tarvitsetko apua digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen yrityksessäsi? Tai tuntuuko, että haluaisit kuulla muiden naisyrittäjien kokemuksia yrittäjyyteen ja sen tuomiin iloihin ja haasteisiin? Olipa mielessäsi sitten digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämiseksi, tuen tarjoaminen toisille naisyrittäjille tai verkostoituminen, Koodeja naisyrittäjyyteen tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua kaikkeen tähän.

Hankkeen tarjoamissa koulutuksissa pääset tutustumaan digitaalisiin, älykkäisiin ratkaisuihin, joiden avulla voit kehittää liiketoimintaasi. Mentorointiohjelma sekä verkostoitumistilaisuudet yhdistävät eri vaiheissa olevia naisyrittäjiä jakaamaan ja kertomaan kokemuksistaan. Tutustu hankkeen tarjoamiin mahdollisuuksiin ja tule mukaan!

Koulutukset

Tutustu Koodeja naisyrittäjyyteen -hankkeen toteutettuihin koulutuksiin.   

Työkalupakki ja työkirja


Lataa itsellesi Liiketoiminnan kehittämisen työkalupakki! 

Koodeja Naisyrittäjyyteen -hanke on koostanut toteutetuissa valmennuksissa ja koulutuksissa käsiteltyjä liiketoiminnan kehittämisen työkaluja yhtien kansien väliin. Pääset lataamaan oppaan itsellesi täältä.

Lataa itsellesi Pienyrittäjän kasvureseptiä etsimässä -työkirja! 

Työkirjaan on koottu Koodeja naisyrittäjyyteen -hankkeen Kasvun valmennusohjelman ja koulutusten oppeja vuoden 2023 keväältä. Pääset lataamaan oppaan itsellesi täältä

Mentorointi

Koodeja naisyrittäjyyteen -hanke on toteuttanut kaksi 89 kuukauden pituista mentorointiohjelmaa toiminta-alueellaan sekä yhdistänyt yksittäisiä mentorointipareja toimintakauden aikana. Haku mentorointiin on päättynyt.

Naisyrittäjien alueellinen verkosto

Naisyrittäjien alueellinen verkosto -blogissa pääset tutustumaan upeisiin naisyrittäjiin Kainuun, Koillismaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Lisäksi sivustolla on vinkkejä ja tietoa mm. erilaisista työkaluista ja älykkäistä ratkaisuista yritystoimintasi suhteen.

Alueellisen verkostoitumisen mahdollistamiseen on luotu myös Facebook-yhteisö:
NAVAK -Naisyrittäjien alueellinen verkosto - ajatuksesta käytäntöön

Kajaanin ammattikorkeakoulun Koodeja naisyrittäjyyteen -hankkeessa järjestetään vuoden 2023 aikana mentorointia, kasvun valmennusohjelma sekä erilaisia koulutuksia. Vuoden 2023 toimenpiteet kohdistuvat Kainuun alueella toimiviin naisyrittäjiin.
Hankkeen aikaisempina toimintavuosina 2021–2022 toimenpiteitä toteutettiin Koillismaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueilla.

 

Lisätietoja:
Projektipäällikkö
Johanna Takanen
puh. 044 7101 127
johanna.takanen(at)kamk.fi