Älykkäät ratkaisut naisyrittäjyyden tukemisessa - Koodeja naisyrittäjyyteen

Kajaanin ammattikorkeakoulun Koodeja naisyrittäjyyteen -hanke tarjoaa Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjille mahdollisuuden muun muassa verkostoitumiseen, keskusteluun, mentorointiin ja oman osaamisen kehittämiseen. Hankkeen aikana järjestetään erilaisia valmennustilaisuuksia sekä verkostointitapaamisia, joissa keskitytään erilaisiin älykkäisiin ratkaisuihin ja niiden hyödyntämiseen yritystoiminnassa. Lisäksi keskitytään oman osaamisen kehittämiseen ja sitä kautta myös yritystoiminnan kehittämiseen. 

 

Koodeja naisyrittäjyyteen -hankkeen aloitustilaisuus pidettiin 25.2.2021

Etäyhteyksin toteutetussa tilaisuudessa sukellettiin hankkeen teemoihin tilaisuuden juontajan, Aava & Bangin asiakkuusjohtajan ja energisen yritysvalmentajan Satu Vainion johdolla. Tilaisuudessa puhujana ollut Anne Kukkohovi loi positiivista uskoa tulevaisuuteen ja uusiin mahdollisuuksiin. Anne kannusti naisia olemaan rohkeita sekä uskaltamaan ottamaan riskejäkin ja tutustua ennakkoluulottomasti ihmisiin sekä pyytää apua. Kokeiluista oppii ja puhuminen sekä kysyminen kannattaa aina! 

Katso Youtube -tallenne aloitustilaisuudesta.

 

Mitä kaikkea on luvassa?

Koodeja naisyrittäjyyteen hanke tarjoaa vuosien 2021 ja 2022 aikana naisyrittäjille valmennustilaisuuksia, verkostotapahtumia sekä uudenlaisen mentorointimallin Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan yrityksille.

Valmennustilaisuudet

Koodeja Naisyrittäjyyteen hankkeessa keskitytään erilaisiin älykkäisiin ratkaisuihin ja niiden hyödyntämiseen yritystoiminnassa. Erilaisia älykkäitä ratkaisuja käydään läpi niin valmennus- kuin koulutustilaisuuksissa. 

Verkostoitumistapahtumat

Markkinointi ja sen monet ulottuvuudet ovat olleet ehdottomasti kysytyin teema ja sen takia ensimmäinen verkostotapahtuma toteutetaan sen ympärillä. Päivän aikana tullaan pureutumaan markkinoinnin teemaan usean eri näkökulman ja työkalun avulla.  

Ensimmäinen verkostotapahtuma järjestetään 20.5. Päivän teemana on Älykäs markkinointi!

Mentorointiohjelma

Koodeja naisille -hanke tarjoaa Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjille uuden mentorointiohjelman.

Mentorointiohjelmassa naisyrittäjät saavat tukea ja vinkkejä toisilta yrittäjiltä ja toisaalta pääsevät jakamaan omia ideoitaan ja kokemuksiaan toisille yrittäjille.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö
Johanna Takanen
puh. 044 7101 127
johanna.takanen(at)kamk.fi 

Projektityöntekijä
Anna-Reetta Leinonen
puh. 040 1531 450
anna-reetta.leinonen@kamk.fi

Twitter/Facebook @KoodejaN

Kajaanin ammattikorkeakoulun, Euroopan sosiaalirahaston, Vipuvoimaa EU:lta ja Koodeja naisyrittäjille logot

Pidätämme oikeuden muutoksiin.