Älykkäät ratkaisut naisyrittäjyyden tukena - Koodeja naisyrittäjyyteen

 

Tarvitsetko apua digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen yrityksessäsi? Tai tuntuuko, että haluaisit kuulla muiden naisyrittäjien kokemuksia yrittäjyyteen ja sen tuomiin iloihin ja haasteisiin? Olipa mielessäsi sitten digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämiseksi, tuen tarjoaminen toisille naisyrittäjille tai verkostoituminen, Koodeja naisyrittäjyyteen tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua kaikkeen tähän.

Hankkeen tarjoamissa koulutuksissa pääset tutustumaan digitaalisiin, älykkäisiin ratkaisuihin, joiden avulla voit kehittää liiketoimintaasi. Mentorointiohjelma sekä verkostoitumistilaisuudet yhdistävät eri vaiheissa olevia naisyrittäjiä jakaamaan ja kertomaan kokemuksistaan. Tutustu hankkeen tarjoamiin mahdollisuuksiin ja tule mukaan!

Valmennustilaisuudet

Koodeja Naisyrittäjyyteen hankkeessa keskitytään erilaisiin älykkäisiin ratkaisuihin ja niiden hyödyntämiseen yritystoiminnassa. Erilaisia älykkäitä ratkaisuja käydään läpi niin valmennus- kuin koulutustilaisuuksissa. 

Verkostoitumistapahtumat

Hankkeessa järjestetään yhteensä 4 erilaista verkostotapahtumaa.

5.10.2022 on luvassa Vuorovaikutus, johtajuus ja teknologia -seminaari osana Visit KAMK -tapahtumaa klo 8.30-12

Mukana tapahtumassa teemasta keskustelemassa mm. Microsoft ja inspiraatiopuhuja, yritysvalmentaja Anna Perho.

Mentorointiohjelma

Koodeja naisyrittäjyyteen -hanke tarjoaa Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjille mentorointiohjelman.

Mentorointiohjelmassa naisyrittäjät saavat tukea ja vinkkejä toisilta yrittäjiltä ja toisaalta pääsevät jakamaan omia ideoitaan ja kokemuksiaan toisille yrittäjille.

Mentorointiohjelma Kannustamo tulee vuodelle 2023! Vuoden 2023 ohjelmaan haetaan mukaan niin mentoreita kuin mentoroitavia.

Naisyrittäjien alueellinen verkosto

Naisyrittäjien alueellinen verkosto -blogissa pääset tutustumaan upeisiin naisyrittäjiin Kainuun, Koillismaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Lisäksi sivustolla on vinkkejä ja tietoa mm. erilaisista työkaluista ja älykkäistä ratkaisuista yritystoimintasi suhteen.

Alueellisen verkostoitumisen mahdollistamiseen on luotu myös Facebook-yhteisö:
NAVAK -Naisyrittäjien alueellinen verkosto - ajatuksesta käytäntöön

Kajaanin ammattikorkeakoulun Koodeja naisyrittäjyyteen -hanke tarjoaa Kainuun, Koillismaan ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjille mahdollisuuden muun muassa verkostoitumiseen, keskusteluun, mentorointiin ja oman osaamisen kehittämiseen. Hankkeen aikana järjestetään erilaisia valmennustilaisuuksia sekä verkostointitapaamisia, joissa keskitytään erilaisiin älykkäisiin ratkaisuihin ja niiden hyödyntämiseen yritystoiminnassa. Lisäksi keskitytään oman osaamisen kehittämiseen ja sitä kautta myös yritystoiminnan kehittämiseen. 

 

Lisätietoja:
Projektipäällikkö
Johanna Takanen
puh. 044 7101 127
johanna.takanen(at)kamk.fi 

Projektityöntekijä
Anna-Reetta Leinonen
puh. 040 1531 450
anna-reetta.leinonen@kamk.fi

Twitter/Facebook @KoodejaN