Älykkäät ratkaisut naisyrittäjyyden tukemisessa - Koodeja naisyrittäjyyteen

 

Koodeja naisyrittäjyyteen hanke tarjoaa vuosien 2021 ja 2022 aikana naisyrittäjille valmennustilaisuuksia, verkostotapahtumia sekä mentorointiohjelman Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan yrityksille.

Valmennustilaisuudet

Koodeja Naisyrittäjyyteen hankkeessa keskitytään erilaisiin älykkäisiin ratkaisuihin ja niiden hyödyntämiseen yritystoiminnassa. Erilaisia älykkäitä ratkaisuja käydään läpi niin valmennus- kuin koulutustilaisuuksissa. 

Verkostoitumistapahtumat

Hanke järjestää 4 erilaista verkostotapahtumaa toiminta-aikanaan. Ensimmäinen käsitteli markkinoinnin eri työkaluja ja toisen tapahtuman teemana pureudutaan Työhyvinvointiin. Tapahtuman tarkemmasta teemasta sekä yhteistyökumppaneista julkaistaan syksyn alussa lisää tietoa. 

Mentorointiohjelma

Koodeja naisyrittäjyyteen -hanke tarjoaa Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjille mentorointiohjelman.

Mentorointiohjelmassa naisyrittäjät saavat tukea ja vinkkejä toisilta yrittäjiltä ja toisaalta pääsevät jakamaan omia ideoitaan ja kokemuksiaan toisille yrittäjille.

Kajaanin ammattikorkeakoulun Koodeja naisyrittäjyyteen -hanke tarjoaa Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjille mahdollisuuden muun muassa verkostoitumiseen, keskusteluun, mentorointiin ja oman osaamisen kehittämiseen. Hankkeen aikana järjestetään erilaisia valmennustilaisuuksia sekä verkostointitapaamisia, joissa keskitytään erilaisiin älykkäisiin ratkaisuihin ja niiden hyödyntämiseen yritystoiminnassa. Lisäksi keskitytään oman osaamisen kehittämiseen ja sitä kautta myös yritystoiminnan kehittämiseen. 

 

Lisätietoja:
Projektipäällikkö
Johanna Takanen
puh. 044 7101 127
johanna.takanen(at)kamk.fi 

Projektityöntekijä
Anna-Reetta Leinonen
puh. 040 1531 450
anna-reetta.leinonen@kamk.fi

Twitter/Facebook @KoodejaN

Kajaanin ammattikorkeakoulun, Euroopan sosiaalirahaston, Vipuvoimaa EU:lta ja Koodeja naisyrittäjille logot

Pidätämme oikeuden muutoksiin.