Etusivu / fi / Palvelut työelämälle / Liiketoiminnan kehittämispalvelut / Yritysten kilpailukyvyn kasvattaminen

YKKIO – Yritysten kilpailukyvyn kasvattaminen innovaatio-osaamisella 

 

Onko sinulla halua kasvattaa ja kehittää yritystäsi? Onko sinulla halua kehittää omaa tai henkilöstösi osaamista? 
TKI-toiminta on keskeisimpiä yrityksen liiketoiminnan kehittymisen avaintekijöitä, mutta usealla yrityksellä on suuria haasteita TKI-toiminnan suunnitelmallisessa toteuttamisessa. Hankkeen tarkoituksena on mahdollistaa yritysten liiketoiminnan kehittyminen vahvistamalla yritysten TKI-toiminnan osaamista.  

Osaamista vahvistetaan tarjoamalla yrityksille koulutusta liiketoimintamahdollisuuksien analysoinnissa, innovaatiotoiminnassa sekä TKI-hankkeiden suunnittelussa ja johtamisessa. Hankkeessa kartoitetaan Kainuun ja Koillismaan alueella kehittymishaluisten ja kehittymispotentiaalia omaavien yritysten innovaatio- ja TKI-osaamisen tarpeet, suunnitellaan ja toteutetaan laaja innovaatio- ja TKI-toiminnan koulutuskokonaisuus ja siten tuetaan yritysten TKI-toiminnan kehittämistä.  
Tuloksina syntyy yritysten liiketoiminnan kehittymistä osaamisen vahvistumisen kautta, yritysten innovaatiotoiminnan tukemiseen soveltuva koulutuskokonaisuus ja pysyvä innovaatiotoiminnan yhteistyöverkosto. 

 

Teemat ja koulutukset

Tutustu koulutuskokonaisuuteen ja sisältöihin. Koulutuskokonaisuus on jaettu teemoittain pienempiin osiin ja halutessasi voit osallistua vain tarvettasi vastaavaan osioon. Räätälöimme kunkin osion sisältöä ja painotuksia osallistujien tarpeiden mukaisiksi. 

Lisätietoja: 

Projektipäällikkö 
Tommi Kyllönen 
040 154 3826 
tommi.kyllonen@kamk.fi 

Hankelogopalkki

Pidätämme oikeuden muutoksiin.