Kuva aurinkolaseista nurmikolla. Laseissa lukee kamk.fi

Ajankohtaista KAMKissa juuri nyt

Hakijalle

Tutustu koulutustarjontaamme, jätä hakemus ja aloita tarinasi KAMKissa

Kun tarinasi alkaa KAMKissa

Tervetuloa opiskelemaan Kajaanin ammattikorkeakouluun!
Opiskelijapalveluilla tuetaan opiskelijan opintojen etenemistä sekä opiskelijan selviytymistä opiskeluun ja arkipäivään liittyvissä käytännön asioissa. Ammattikorkeakoulun koulutuspalvelut-yksikkö vastaa opiskelijapalveluista.
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä kahden vuoden työkokemus.
Lue lisää
Monimuotokoulutus tarjoaa sinulle joustoja opintojen suorittamisajankohtaan ja -paikkaan. Voit täydentää aikaisemmin hankkimaasi alaan liittyvää osaamista tai opiskella esimerkiksi työn ohessa
Lue lisää
Syvennä tai päivitä asiantuntijuuttasi avoimen amk:n opinnoilla. Voit myös opiskella kohti tutkintoa polkuopintojen kautta!
Lue lisää

KAMKin stipendirahasto

Kajaanin ammattikorkeakoulu myöntää stipendirahastostaan valmistuville opiskelijoille stipendejä tunnustuksena hyvistä suorituksista. Stipendirahaston varat koostuvat ammattikorkeakoulun alojen rahastoista sekä yritysten ja yhteisöjen antamista lahjoituksista.

Palvelumme

Kajaanin ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kehittää asikkaiden tuotteita, palveluita ja prosesseja sekä tekee tarvelähtöisiä, soveltavia tutkimuksia.

Yhteystiedot
Tutustu koulutustarjontaamme, jätä hakemus ja aloita opinnot Kajaanin ammattikorkeakoulussa.
Lue lisää
Yleistä tietoa opiskelusta. Kajaanin ammattikorkeakoulussa viihdyt hyvässä porukassa ja hyödyt korkeatasoisesta opetuksesta pätevissä puitteissa!
Lue lisää
Kajaanin ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta (TKI) kehittää asiakkaiden tuotteita, palveluita ja prosesseja sekä tekee soveltavia tutkimuksia
Lue lisää
Kajaanin ammattikorkeakoulussa arvostetaan koulutuksen sekä tutkimus- ja kehitystyön tekemistä paikallisissa, alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkoissa.
Lue lisää
KAMK on arvostettu yhteistyökumppani. Tuotamme palveluita niin alueellisiin kuin kansainvälisiinkin tarpeisiin eri vahvuusaloillamme.
Lue lisää
Syvennä tai päivitä asiantuntijuuttasi avoimen amk:n opinnoilla. Voit myös opiskella kohti tutkintoa polkuopintojen kautta!
Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

jätä yhteydenottopyyntö
09.07.2020 13.02
Vaikka heinäkuu on suosituin lomakuukausi ja kampus on hiljainen, niin kaikki KAMKilaiset eivät suinkaan ole yhtäaikaa lomalla. Hakijapalvelut ja opintotoimisto opastavat opintoihin, hakemiseen ja opintojen aloitukseen liittyvissä asioissa joka arkipäivä. Meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla. Uusille opiskelijoille lisätietoa opintojen aloittamisesta löytyy osoitteesta www.kamk.fi/uusiopiskelija #summerKAMK #etätöissä #ainaapuna #kesäfiiliksellä #kamk #kamkelämää #kajaani
kajaaniamkInstagram
08.07.2020 12.25
KAMKin kevään yhteishaun opiskelijavalinnat on julkaistu. Onnittelut opiskelupaikan saaneille! Ota paikka vastaan ja ilmoittaudu 22.7.2020 klo 15.00 mennessä osoitteessa opintopolku.fi. Katso ohjeet uudelle opiskelijalle osoitteessa www.kamk.fi/uusiopiskelija #kamk #kajaani #kamkelämää #ylpeästiamk #ammattikorkeakouluun #yhteishaku2020
kajaaniamkInstagram
08.07.2020 11.02
Multiple #EsportsBusiness students stay hard at work throughout the summer growing their @twitch following! These streamers are expanding their knowledge of branding, marketing, technical skills, and content creation all while playing the games they love 🕹 Please follow and support our local creators! @realoxygentv / https://www.twitch.tv/RealOxygenTTV/ @tappifin / https://www.twitch.tv/tappifin/ @realmaxlive / https://www.twitch.tv/realmaxlive #SummerKAMK #esportsbiz #futureofesports #kamk
kajaaniamkInstagram
+