Syksyinen luonnon keskellä istuu neljä nuorta naista, jotka hymyilevät ja katsovat toisiaan.

Ajankohtaista KAMKissa juuri nyt

Hakijalle

Tutustu koulutustarjontaamme, jätä hakemus ja toteuta oma suuri tarinasi KAMKissa.

Kun tarinasi alkaa KAMKissa

Tervetuloa opiskelemaan Kajaanin ammattikorkeakouluun!
Opiskelijapalveluilla tuetaan opiskelijan opintojen etenemistä sekä opiskelijan selviytymistä opiskeluun ja arkipäivään liittyvissä käytännön asioissa. Ammattikorkeakoulun opinto- ja viestintäpalvelut -yksikkö vastaa opiskelijapalveluista.
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä kahden vuoden työkokemus.
Lue lisää
Monimuotokoulutus tarjoaa sinulle joustoja opintojen suorittamisajankohtaan ja -paikkaan. Voit täydentää aikaisemmin hankkimaasi alaan liittyvää osaamista tai opiskella esimerkiksi työn ohessa
Lue lisää
Syvennä tai päivitä asiantuntijuuttasi avoimen amk:n opinnoilla. Voit myös opiskella kohti tutkintoa polkuopintojen kautta!
Lue lisää

KAMKin stipendirahasto

Kajaanin ammattikorkeakoulu myöntää stipendirahastostaan valmistuville opiskelijoille stipendejä tunnustuksena hyvistä suorituksista. Stipendirahaston varat koostuvat ammattikorkeakoulun alojen rahastoista sekä yritysten ja yhteisöjen antamista lahjoituksista.

Palvelumme

Kajaanin ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kehittää asikkaiden tuotteita, palveluita ja prosesseja sekä tekee tarvelähtöisiä, soveltavia tutkimuksia.

Yhteystiedot
Tutustu koulutustarjontaamme, jätä hakemus ja aloita opinnot Kajaanin ammattikorkeakoulussa.
Lue lisää
Yleistä tietoa opiskelusta. Kajaanin ammattikorkeakoulussa viihdyt hyvässä porukassa ja hyödyt korkeatasoisesta opetuksesta pätevissä puitteissa!
Lue lisää
Kajaanin ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta (TKI) kehittää asiakkaiden tuotteita, palveluita ja prosesseja sekä tekee soveltavia tutkimuksia
Lue lisää
Kajaanin ammattikorkeakoulussa arvostetaan koulutuksen sekä tutkimus- ja kehitystyön tekemistä paikallisissa, alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkoissa.
Lue lisää
KAMK on arvostettu yhteistyökumppani. Tuotamme palveluita niin alueellisiin kuin kansainvälisiinkin tarpeisiin eri vahvuusaloillamme.
Lue lisää
Syvennä tai päivitä asiantuntijuuttasi avoimen amk:n opinnoilla. Voit myös opiskella kohti tutkintoa polkuopintojen kautta!
Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

jätä yhteydenottopyyntö
23.10.2020 13.01
Syksyn yhteishaun valintakokeet järjestetään ensi viikolla. Lue lisää: http://ow.ly/iuQw50C0yO3 Saavuthan valintakokeeseen vain terveenä! #kamk #yhteishaku2020 #korkeakouluun #valintakoe
kajaaniamkInstagram
22.10.2020 13.01
Todistusvalinnat KAMKiin on tehty syksyn yhteishaun osalta! Valituille on laitettu sähköpostia, käythän tarkistamassa postisi ja myös roskapostikansion kaiken varulta. Ohjeet opiskelupaikan vastaanottamiseen löydät sähköpostista ja opintopolku.fi -sivustolta. #kamk #yhteishaku2020 #todistusvalinta
kajaaniamkInstagram
20.10.2020 17.01
"My name is Anita, and I'm a third-year Tourism student at KAMK. I really enjoy studying at KAMK because of the interesting lectures and a lot of practice. In my studies, I used the opportunity to study a year in Germany, where I'll get a double degree on graduation. I also volunteered at FIS World Cup Ruka Nordic, where I helped many teams and worked as a translator. I believe that KAMK provides and excellent education, which will help me fulfil my dream in the future!" #KAMKTakeoverTuesday #lifeatkamk
kajaaniamkInstagram
+