Syksyinen luonnon keskellä istuu neljä nuorta naista, jotka hymyilevät ja katsovat toisiaan.

Ajankohtaista KAMKissa juuri nyt

Hakijalle

Tutustu koulutustarjontaamme, jätä hakemus ja toteuta oma suuri tarinasi KAMKissa.

Kun tarinasi alkaa KAMKissa

Tervetuloa opiskelemaan Kajaanin ammattikorkeakouluun!
Opiskelijapalveluilla tuetaan opiskelijan opintojen etenemistä sekä opiskelijan selviytymistä opiskeluun ja arkipäivään liittyvissä käytännön asioissa. Ammattikorkeakoulun opinto- ja viestintäpalvelut -yksikkö vastaa opiskelijapalveluista.
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä kahden vuoden työkokemus.
Lue lisää
Monimuotokoulutus tarjoaa sinulle joustoja opintojen suorittamisajankohtaan ja -paikkaan. Voit täydentää aikaisemmin hankkimaasi alaan liittyvää osaamista tai opiskella esimerkiksi työn ohessa
Lue lisää
Syvennä tai päivitä asiantuntijuuttasi avoimen amk:n opinnoilla. Voit myös opiskella kohti tutkintoa polkuopintojen kautta!
Lue lisää

KAMKin stipendirahasto

Kajaanin ammattikorkeakoulu myöntää stipendirahastostaan valmistuville opiskelijoille stipendejä tunnustuksena hyvistä suorituksista. Stipendirahaston varat koostuvat ammattikorkeakoulun alojen rahastoista sekä yritysten ja yhteisöjen antamista lahjoituksista.

Palvelumme

Kajaanin ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kehittää asikkaiden tuotteita, palveluita ja prosesseja sekä tekee tarvelähtöisiä, soveltavia tutkimuksia.

Yhteystiedot
Tutustu koulutustarjontaamme, jätä hakemus ja aloita opinnot Kajaanin ammattikorkeakoulussa.
Lue lisää
Yleistä tietoa opiskelusta. Kajaanin ammattikorkeakoulussa viihdyt hyvässä porukassa ja hyödyt korkeatasoisesta opetuksesta pätevissä puitteissa!
Lue lisää
Kajaanin ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta (TKI) kehittää asiakkaiden tuotteita, palveluita ja prosesseja sekä tekee soveltavia tutkimuksia
Lue lisää
Kajaanin ammattikorkeakoulussa arvostetaan koulutuksen sekä tutkimus- ja kehitystyön tekemistä paikallisissa, alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkoissa.
Lue lisää
KAMK on arvostettu yhteistyökumppani. Tuotamme palveluita niin alueellisiin kuin kansainvälisiinkin tarpeisiin eri vahvuusaloillamme.
Lue lisää
Syvennä tai päivitä asiantuntijuuttasi avoimen amk:n opinnoilla. Voit myös opiskella kohti tutkintoa polkuopintojen kautta!
Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

jätä yhteydenottopyyntö
29.11.2020 11.00
Join us on December 3rd at 13:00 EEST to learn more about our English-taught degrees including: Sports and Leisure Management 🏒🏀 Tourism 🌲🌎 Tune in LIVE on Twitch.tv/kajaaniamk #kamk #studyinfinland #tourism #sports
kajaaniamkInstagram
28.11.2020 11.00
KAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella kohti tutkintoa polkuopiskelijana. Polkuopinnoissa voit kerryttää opintoja sekä AMK- että YAMK-koulutuksiin. Hakuaika polkuopintoihin 30.11.-11.12.2020 Lue lisää ja hae osoitteessa: https://www.kamk.fi/fi/Hakijalle/Avoin-AMK/Polkuopinnot. #kamk #ammattikorkeakouluun #polkuopinnot #avoinamk #kamkelämää
kajaaniamkInstagram
28.11.2020 10.00
Join us on December 1st at 13:00 EEST to learn more about our English-taught degrees including: Esports Business 🎮🖱 International Business 🌎💼 Tune in LIVE on Twitch.tv/kajaaniamk #kamk #studyinfinland #esportsbusiness #internationalbusiness #esportsfi
kajaaniamkInstagram
+