Raidallisella taustalla Visit KAMK -tapahtuman logo. Kuvassa lukee Visit KAMK -virtuaalitapahtuma 6.10.2020. (Klikkaamalla kuvaa pääset lisätietoihin tapahtumasta).

Ajankohtaista KAMKissa juuri nyt

Hakijalle

Tutustu koulutustarjontaamme, jätä hakemus ja toteuta oma suuri tarinasi KAMKissa.

Kun tarinasi alkaa KAMKissa

Tervetuloa opiskelemaan Kajaanin ammattikorkeakouluun!
Opiskelijapalveluilla tuetaan opiskelijan opintojen etenemistä sekä opiskelijan selviytymistä opiskeluun ja arkipäivään liittyvissä käytännön asioissa. Ammattikorkeakoulun opinto- ja viestintäpalvelut -yksikkö vastaa opiskelijapalveluista.
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä kahden vuoden työkokemus.
Lue lisää
Monimuotokoulutus tarjoaa sinulle joustoja opintojen suorittamisajankohtaan ja -paikkaan. Voit täydentää aikaisemmin hankkimaasi alaan liittyvää osaamista tai opiskella esimerkiksi työn ohessa
Lue lisää
Syvennä tai päivitä asiantuntijuuttasi avoimen amk:n opinnoilla. Voit myös opiskella kohti tutkintoa polkuopintojen kautta!
Lue lisää

KAMKin stipendirahasto

Kajaanin ammattikorkeakoulu myöntää stipendirahastostaan valmistuville opiskelijoille stipendejä tunnustuksena hyvistä suorituksista. Stipendirahaston varat koostuvat ammattikorkeakoulun alojen rahastoista sekä yritysten ja yhteisöjen antamista lahjoituksista.

Palvelumme

Kajaanin ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kehittää asikkaiden tuotteita, palveluita ja prosesseja sekä tekee tarvelähtöisiä, soveltavia tutkimuksia.

Yhteystiedot
Tutustu koulutustarjontaamme, jätä hakemus ja aloita opinnot Kajaanin ammattikorkeakoulussa.
Lue lisää
Yleistä tietoa opiskelusta. Kajaanin ammattikorkeakoulussa viihdyt hyvässä porukassa ja hyödyt korkeatasoisesta opetuksesta pätevissä puitteissa!
Lue lisää
Kajaanin ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta (TKI) kehittää asiakkaiden tuotteita, palveluita ja prosesseja sekä tekee soveltavia tutkimuksia
Lue lisää
Kajaanin ammattikorkeakoulussa arvostetaan koulutuksen sekä tutkimus- ja kehitystyön tekemistä paikallisissa, alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkoissa.
Lue lisää
KAMK on arvostettu yhteistyökumppani. Tuotamme palveluita niin alueellisiin kuin kansainvälisiinkin tarpeisiin eri vahvuusaloillamme.
Lue lisää
Syvennä tai päivitä asiantuntijuuttasi avoimen amk:n opinnoilla. Voit myös opiskella kohti tutkintoa polkuopintojen kautta!
Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

jätä yhteydenottopyyntö
28.09.2020 16.02
KAMK goes Twitch! Joonas Turner, a multi-award winning sound designer, composer, voice actor and game designer will be speaking about creating sounds for your games on KAMK's first official Twitch-stream. Come listen to Joonas and ask him questions at the live event on 1.10.2020 from 12:30 EEST onwards. Follow the stream at: twitch.tv/kajaaniamk
kajaaniamkInstagram
28.09.2020 13.29
KAMKn toisen vuoden liikunnanohjaaja opiskelijat aloittivat tänään valmennus opintojen intensiiviviikon Vuokatin urheiluopistolla. Luvassa mm isometrisen voiman mittaamista, voima- ja kestävyys harjoittelun ohjauksia, VO2max testausta ja hiihtomaa joukkueen harjoitteluun tutustumista. #kamk #kamkelämää #vuokattisport #vuokattiolympicsportcenter
kajaaniamkInstagram
25.09.2020 11.30
KAMK goes Twitch! KAMK lanseeraa oman Twitch-suoratoistokanavan. Kanavalla tullaan näkemään erilaisia lähetyksiä ympäri kouluvuoden, kuten seminaareja ja opiskelijatapahtumia. Ensimmäisessä lähetyksessä 1.10. pelialan ammattilaiset Jyri Partanen ja Joonas Turner kertovat työstään. Lue lisää tapahtumasta: http://ow.ly/nHrL50BAPLV Seuraa KAMKin Twitchiä: twitch.tv/kajaaniamk #kamk #twitch #peliala #pelialantapahtumat
kajaaniamkInstagram
+