Etusivu / fi / Opiskelijalle / Kansainvälisyys

Kansainvälisyys opinnoissa

Kansainvälisen opiskeluympäristön lisäksi KAMK tarjoaa sinulle monia vaihtoehtoja kehittää kansainvälistä osaamistasi opintojesi aikana. 

Lähde maailmalle!

Kansainvälistä kokemusta voit hankkia suorittamalla osan opinnoistasi tai harjoittelun ulkomailla. Tradenomi- ja restonomiopiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto. Tällöin suoritat osan opinnoistasi  yhteistyökorkeakoulussamme ja saat valmistuessasi kotimaisen tutkinnon lisäksi myös tutkinnon ulkomailta.

Kansainvälisty KAMK:ssa 

Kansainvälistä osaamista voit hankkia myös kotimaassa. Valittavanasi on suomenkielisten koulutusten lisäksi englanninkielisiä koulutuksia tai voit valita sinua kiinnostavia opintojaksoja näiden koulutusten tarjonnasta. Myös monissa suomenkielisissä koulutuksissamme voit suorittaa vieraskielisiä opintoja ja lisäksi koulutuksissamme on kansainvälistymistä tukevia kieli- ja kulttuuriopintoja. Koulutuksissamme vierailevat ulkomaalaiset luennoitsijat antavat sinulle tuntumaa opiskeluun vieraalla kielellä.  

Opintojesi aikana voit osallistua opiskelijakunnan KAMOn toimintaan ja kehittää käytännön kielitaitoasi toimimalla kansainvälisten opiskelijoiden tuutorina tai vaikkapa ystäväperheenä. Lue lisää KV-tuutoroinnista kohdasta kotikansainvälistyminen.

Jos opiskelet jo KAMK:ssa, löydät lisätietoa intranet-sivuiltamme

Kansainvälistyminen YAMK-koulutuksissa

YAMK-koulutusten kansainvälistymismahdollisuuksista kerrotaan tarkemmin englanninkielisillä sivuillamme.

Kansainvälisyys kuuluu kaikille

Voit lähteä vaihtoon vammasta, sairaudesta tai muusta erityistarpeesta huolimatta ja hakea vaihtoosi vaihtoapurahan lisäksi esteettömyystukea. Tukea on mahdollista hakea Erasmus+-, TFK-, north2north-, Aasia- ja Nordplus-ohjelmissa. Hakuehtona on osallistuminen joihinkin näistä ohjelmista. Lue lisää esteettömyystuesta.

Erasmus+ -ohjelma tukee myös perheellisten opiskelijoiden tukea maksamalla lisätukea vaihtoapurahan lisäksi.

Yhteyshenkilöt
Sanna Laukkanen, opintoasiainsuunnittelija
Puh. +358 44 7101 112

Meira Kaikkonen, KV-päällikkö
Puh. +358 44 7101 617

KV-koordinaattorit:
Kirsi Sievers
Helka Leimu-Pelkonen
Jaana Härkönen
Tommi Helin
Jaana Lappalainen, Master School

Email: etunimi.sukunimi@kamk.fi
Instagram

 

 Instagram_100.png Postaa kuvia KV-vaihdosta! 
@kajaaniamk
#internationalkamk