Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.
[Hyväksyn ehdot]
Etusivu / fi / Opiskelijalle / Kansainvälisyys

Kansainvälisyys

KAMK tarjoaa sinulle kansainvälisen opiskeluympäristön ja lukuisia mahdollisuuksia kehittää kansainvälistä osaamista opintojesi aikana. Sinulle on tarjolla opintojesi eri vaiheissa kansainvälistymistä tukevaa toimintaa, josta voit valita itsellesi sopivan kokonaisuuden.     
 
Kansainvälistä kokemusta voit hankkia suorittamalla osan opinnoistasi tai harjoittelun ulkomailla. Tradenomi- ja restonomiopiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto. Tällöin suoritat osan opinnoistasi yhteistyökorkeakoulussamme ja saat valmistuessasi kotimaisen tutkinnon lisäksi myös tutkinnon ulkomailta.  KAMK:n yhteistyökorkeakoulut löydät täältä.

Kansainvälistä osaamista voit hankkia myös kotimaassa. Valittavanasi on  suomenkielisten koulutusten lisäksi englanninkielisiä koulutuksia tai voit valita sinua kiinnostavia opintojaksoja näiden koulutusten tarjonnasta. Myös monissa suomenkielisissä koulutuksissamme voit suorittaa vieraskielisiä opintoja ja lisäksi koulutuksissamme on kansainvälistymistä tukevia kieli- ja kulttuuriopintoja. Lisäksi koulutuksissamme vierailevat ulkomaalaiset luennoitsijat antavat sinulle tuntumaa opiskeluun vieraalla kielellä.

Opintojesi aikana voit osallistua opiskelijakunnan KAMOn toimintaan ja kehittää käytännön kíelitaitoasi toimimalla kansainvälisten opiskelijoiden tuutorina tai vaikkapa ystäväperheenä. Lisätietoa KV-tuutoroinnista löydät kohdasta kotikansainvälistyminen.

Kaikissa koulutuksissamme on kansainvälisten asioiden koordinaattori, joka opetustyönsä ohella hoitaa  kansainvälisiä asioita. Kansainvälisyyteen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä joko KV-koordinattoreihin tai KV-palveluiden henkilöstöön. 

Jos opiskelet jo KAMK:ssa, löydät lisätietoa opiskelija- ja harjoittelijavaihdoista, kaksoistutkinnon suorittamisesta sekä vaihtoihin liittyvistä käytännön asioista intranet-sivuiltamme (vaatii sisäänkirjautumisen). 


Seuraa meitä facebookissa!
 
Instagram

 

 Instagram_100.png Postaa kuvia KV-vaihdosta! 
@kajaaniamk
#internationalkamk

 

KV-palvelut

Tieto 1, 3. krs
Ketunpolku 1

Meira Kaikkonen
KV-päällikkö
Puh. 044 7101 617
- lähtevät vaihto-opiskelijat
- opettajavaihtoasiat
- henkilökuntavaihtoasiat
- yhteistyökorkeakouluasiat

Kirsi Sievers
KV-suunnittelija
Puh. 044 7101 616
- saapuvat vaihto-opiskelijat

E-mail: etunimi.sukunimi@kamk.fi

KV-koordinaattorit

Liiketalous, matkailu ja liikunta: Marjukka Turunen

Sairaan- ja terveydenhoito:
Jaana Härkönen 

Tietojärjestelmät:
Deepak KC / peliala, datacenter, tietotekniikka

Insinöörikoulutus:
Risto Oikari / Kone- ja kaivostekniikka, rakennustekniikka