Etusivu / fi / Opiskelijalle / Kansainvälisyys

Kansainvälisyys

KAMK tarjoaa sinulle kansainvälisen opiskeluympäristön ja lukuisia mahdollisuuksia kehittää kansainvälistä osaamista opintojesi aikana. Sinulle on tarjolla opintojesi eri vaiheissa kansainvälistymistä tukevaa toimintaa, josta voit valita itsellesi sopivan kokonaisuuden.     

Kansainvälistä kokemusta voit hankkia suorittamalla osan opinnoistasi tai harjoittelun ulkomailla. Tradenomi- ja restonomiopiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto. Tällöin suoritat osan opinnoistasi  yhteistyökorkeakoulussamme ja saat valmistuessasi kotimaisen tutkinnon lisäksi myös tutkinnon ulkomailta.

Kansainvälistä osaamista voit hankkia myös kotimaassa. Valittavanasi on suomenkielisten koulutusten lisäksi englanninkielisiä koulutuksia tai voit valita sinua kiinnostavia opintojaksoja näiden koulutusten tarjonnasta. Myös monissa suomenkielisissä koulutuksissamme voit suorittaa vieraskielisiä opintoja ja lisäksi koulutuksissamme on kansainvälistymistä tukevia kieli- ja kulttuuriopintoja. Koulutuksissamme vierailevat ulkomaalaiset luennoitsijat antavat sinulle tuntumaa opiskeluun vieraalla kielellä.  

Opintojesi aikana voit osallistua opiskelijakunnan KAMOn toimintaan ja kehittää käytännön kielitaitoasi toimimalla kansainvälisten opiskelijoiden tuutorina tai vaikkapa ystäväperheenä. Lisätietoa KV-tuutoroinnista löydät kohdasta kotikansainvälistyminen.

Jos opiskelet jo KAMK:ssa, löydät lisätietoa intranet-sivuiltamme.

Kansainvälisyys kuuluu kaikille

Voit lähteä vaihtoon vammasta, sairaudesta tai muusta erityistarpeesta huolimatta ja hakea vaihtoosi vaihtoapurahan lisäksi esteettömyystukea. Tukea on mahdollista hakea Erasmus+-, FIRST+, north2north-, Aasia- ja Nordplus-ohjelmissa. Lue lisää esteettömyystuesta.

Yhteyshenkilöt
Meira Kaikkonen, KV-päällikkö
Puh. +358 44 7101 617

KV-koordinaattorit:
Marjukka Turunen
Jaana Härkönen
Veli-Pekka Piirainen
Risto Oikari

Email: etunimi.sukunimi@kamk.fi
Seuraa meitä facebookissa!
 
Instagram

 

 Instagram_100.png Postaa kuvia KV-vaihdosta! 
@kajaaniamk
#internationalkamk