Etusivu / fi / KAMK / Visit KAMK

Visit KAMK

Visit KAMK on Kajaanin ammattikorkeakoulun uusi kokonaisuus, jossa yhdistyy mahdollisuus suorittaa yksi opintopiste Kajaanin ammattikorkekouluun ja päästä samalla tutustumaan uniikilla tavalla KAMKin koulutustarjontaan. Kokonaisuus muodostuu kahdesta osiosta: Visit KAMK -tehtävistä sekä Visit KAMK -tapahtumasta.

Kokonaisuutta varten olemme avanneet Visit KAMK -nettisivuston, jossa pääset sekä tekemään tehtäviä etukäteen että tutustumaan kampukseen virtuaalisesti Visit KAMK -tapahtumapäivänä 6.10.2020.

Sivusto on nyt avoinna! Tutustu Visit KAMK-sivustoon.

Visit KAMK -tehtävät

Visit KAMK -tehtävien avulla pääset tutustumaan Kajaanin ammattikorkeakoulun koulutustarjontaan uudella tavalla. Tehtävät koostuvat yhteensä kuudesta eri osiosta, joista viisi voit suorittaa ennen Visit KAMK -virtuaalitapahtumaa haluamassasi järjestyksessä.

Etukäteen suoritettavat osa-alueet ovat:

  • päivätoteutukset
  • monimuotototeutukset
  • englanninkieliset koulutukset
  • avoin amk ja polkuopinnot
  • palvelut.

Viimeinen, kuudes osio avautuu 6.10.2020 Visit KAMK -virtuaalitapahtumapäivänä. Osio on mahdollista suorittaa myös tapahtumapäivän jälkeen. Huomaathan, että vaikka pääset suorittamaan tehtäväosion myös tapahtumapäivän jälkeen, päivän muu ohjelma on nähtävissä vain tapahtumapäivänä eikä niitä ole mahdollista katsoa jälkikäteen.

Rekisteröityneet käyttäjät saavat yhden opintopisteen Kajaanin ammattikorkeakouluun, kun kaikki kuusi osiota on suoritettu hyväksytysti. Rekisteröityneet käyttäjät, jotka suorittavat kaikki kuusi osiota, saavat opintopisteen lisäksi Hesburgerin lahjakortin!
Ilmoitathan rekisteröitymisen yhteydessä kotiosoitteesi lahjakortin postittamista varten.

 

Visit KAMK -tapahtuma 6.10.2020

Visit KAMK -tapahtuma on uusi tapahtumakonsepti, jossa yhdistyvät KAMKin perinteinen avoimet ovet sekä opiskelijoiden ura- ja rekrytointitapahtuma Expeditus Novus. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna koronavirustilanteesta johtuen virtuaalitapahtumana. 

Tapahtumapäivänä pääset tutustumaan kampukseen eri koulutusten kautta. Pääset näkemään erilaisia koulutusympäristöjä sekä suorittamaan viimeisen osion Visit KAMK -tehtävistä.  

Päivän aikana luvassa on kampukseen tutustumisen lisäksi myös monenlaista ohjelmaa. Ohjelmaosuudet ovat nähtävissä Visit KAMK -sivustolla vain tapahtumapäivänä, niitä ei ole mahdollista katsoa jälkikäteen.

Kannattaa siis varata päivä kalenteriin ja tulla mukaan virtuaalimatkalla KAMKiin!

 

Tapahtumapäivän aikataulu:
9:00 Tapahtuma avautuu Visit KAMK -sivustolle
10:00-10:20 Mentalisti Raimo Lusma (Tieto 2 -rakennus)
11:00-11:30 Adi L Hasla. (Taito 2 -rakennus)
13:00-14:00 KAMK Esports Business ja SJGaming live-stream (Taito 1 -rakennus)
14:40-15:00 Mentalisti Raimo Lusma (Tieto 2-rakennus)
15:00 Tapahtuma päättyy

 

Lisätietoja Visit KAMK -kokonaisuudesta:
Maarit Merimaa-Piirainen
maarit.merimaa-piirainen@kamk.fi

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.