Etusivu / fi / KAMK / Toiminta / KAMK:n tapa toimia

KAMK:n tapa toimia

Pieni suuri korkeakoulu.

Satoja miljoonia latauksia keräävä peli alkaa ideasta, pienestä koodinpätkästä. Hyvinvointi ja onnistuminen rakentuu pienistä keksinnöistä. Pienillä teoilla ja innovaatioilla voi olla valtava vaikutus ympäristöön ja ihmisiin. Tarvitaan vain oikea kasvualusta.

Meillä on turvallinen ja puhdas luonto metsineen sekä muuttuvan maailman ja yritystoiminnan tarpeisiin reagoiva, innovatiivinen KAMK. Yhdessä ne ovat tulevaisuuden kasvualusta ihmisille ja yrityksille.

Kasvun ytimessä on osaaminen ja kasvuympäristön kestävä hyödyntäminen. KAMK:n tehtävänä on kouluttaa tulevaisuuden osaajia, jotka yhdessä tekevät seudusta elinvoimaisen ja kansainvälisesti houkuttelevan ympäristön yrityksille ja opiskelijoille.

KAMK:n opiskelijat työllistyvät ja tuovat seudulle monien alojen huippuosaamista, jonka avulla Kainuun, Koillismaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueista kasvaa arvokas paikka elää, tehdä työtä ja yrittää.

Pienistä idean siemenistä kasvaa suuri tarina.


Laadunhallinta sekä johtamis- ja laatujärjestelmä

Suunnittelemme, toteutamme, seuraamme ja arvioimme sekä kehitämme toimintaamme jatkuvan kehittämisen periaatteen mukaisesti.

Toimintamme laatu perustuu siihen, että
- teemme oikeita asioita määrittelemällä mitä ja miksi teemme
- teemme asiat oikein määrittelemällä miten, milloin ja kuka tekee
- jokainen tekee oikeita asioita oikein
- mittaamme ja arvioimme toimintaamme
- kehitämme toimintaamme tulosten perusteella

Varmistaaksemme tavoitteiden toteutumisen, toteutamme kaikessa toiminnassamme laadunhallintaa. Laatutyöhön osallistuu koko henkilöstö. Laadunhallinnan työvälineenä on johtamis- ja laatujärjestelmä.

Tutustu laadunhallintaan ja johtamisjärjestelmään

KARVI auditoitu.PNG