Etusivu / fi / Opiskelijalle / Yrityskiihdyttämö

Yrityskiihdyttämö

Kiinnostaako yrittäjyys? Onko sinulla oma yritys tai idea siitä ja sen kehittämisestä? Haluaisitko toimitusjohtajaksi? Kajaanin Ammattikorkeakoulun opiskelijat voivat tulla mukaan KAMKin yrityskiihdyttämötoimintaan ja kehittää sitä kautta omaa businesta. 

Kiihdyttämöstä saat apua mm. rahoitushakemusten tekemiseen, tuotekehitykseen, markkinatutkimuksiin ja testauksiin Käytettävissäsi on myös KAMKin osaava henkilökunta, jonka erityisasiantuntijat auttavat kiperissäkin kysymyksissä. Yrityskiihdyttämö järjestää säännöllisesti teams tapaamisia torstaisin ja näissä tapaamisissa on mahdollisuus mm. saada vinkkejä yrittäjyydestä, kuulla yritystarinoita sekä osallistua koulutuksiin. 

Nyt kannattaa lähteä mukaan toteuttamaan omaa peliä, kaupallistamaan innovaatiota, hankkimaan oikeita euroja tai oppimaan projektijohtamista!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tule mukaan!

Yhteyshenkilö:
Maritta Seppälä
+358 44 7157 034
etunimi.sukunimi@kamk.fi

 

KAMKissa meneillään olevat liiketoimintaa tukevat hankkeet

Ideasta bisnekseksi (I4B) - hanke

Uusien ideoiden kehityksen aktivointi, tukeminen, nopeuttaminen ja laadun parantaminen. Kainuun alueen potentiaaliset, eri kehityskaaren vaiheissa olevat ideat ja niiden jalostaminen yhdessä kohti innovaatiota; ideasta bisnekseksi!

Lisätietoja:
Matti Luukkonen
+358 44 551 4561
matti.luukkonen(at)kamk.fi

Pauli Piilma
+358 44 551 2921
pauli.piilma(at)kamk.fi

Olli Isoranta
+358 44 551 3842
olli.isoranta(at)kamk.fi

Koodeja naisyrittäjyyteen -hanke

Koodeja naisyrittäjyyteen -hanke tarjoaa Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjille mahdollisuuden muun muassa verkostoitumiseen, keskusteluun, mentorointiin ja oman osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja:
Johanna Takanen
puh. 044 7101 127
johanna.takanen(at)kamk.fi