Etusivu / fi / Palvelut työelämälle / Pelien hyötysovellukset VR/AR

Pelikehityspalvelut 

Kajaanin Ammattikorkeakoulu tarjoaa pelinkehityspalveluita yrityksille, yhteisöille, yhdistyksille, yksityishenkilöille, tutkimuslaitoksille sekä muille ulkopuolisille toimijoille. Pelikehitystiimeillä on kattava kokemus simulaattoreiden, terveyspelien, virtuaalisten ympäristöjen sekä opetuspelien kehittämisestä.

Erilaisten mittalaitteiden ja sensorien liittäminen pelimaailmaan mahdollistaa uudentyyppisten peliympäristöjen luomisen. Pelikäyttöön tarkoitettujen laitteiden lisäksi meillä on kokemusta esimerkiksi silmänliikkeiden ja sykkeen integroimisesta peliympäristöihin.

Onko yritykselläsi tarve luoda pelillinen ympäristö? Pelkkä idea riittää, me kerromme miten idean voi toteuttaa. Tutustu referenssicaseihin sivuilla cse.fi ja matkapelialalle.fi.

Clever Simulation Entertainment -tiimi 
Täysipäiväisesti hyötypelien parissa työskentelevä, noin kymmenhenkinen Clever SE -asiantuntijatiimi on erikoistunut virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden ratkaisujen soveltavaan tutkimukseen ja kehittämiseen. Toteutamme joustavasti ja ammattitaitoisesti ratkaisun hankkeessa määriteltyyn tai asiakkaan tunnistamaan haasteeseen. Laaja-alainen osaamispohjamme yhdistettynä moderneihin TK-ympäristöihin mahdollistaa tehokkaan sovelluskehityksen toimialaan katsomatta.

Käytössämme on ajantasainen ja monikäyttöinen pelikehityslaboratorio, joka koostuu uusimmista VR- ja AR-laitteista, keskeisimmistä pelikehityksen ohjelmistoista, 3D-mallinnustyökaluista sekä supertietokoneen tarjoamasta laskentakapasiteetista.

Ota yhteyttä
Kyösti Koskela
Projektipäällikkö
kyosti.koskela@kamk.fi
puh. 044 7101 269

www.cse.fi

 

Virtual Industry Solutions (VIS) tiimi 
Virtual Industry Solutions (VIS) -tiimi keskittyy teollisuuden virtuaalisovelluksiin liittyvään tutkimus- ja kehitystyöhön. VIS-tiimillä on vahva panostus kaivosteollisuutta palvelevien visualisointiratkaisujen kehittämisessä, mutta TKI-toimintamme ulottuu myös muihin teollisuuden aloihin. 

Autamme teollisuuden toimijoita hyödyntämään ympäristöstä, laitteistoista ja prosesseista kerättyä dataa visualisoimalla sen helposti tarkasteltavaan muotoon, mikä auttaa yritysten päätöksentekoa. Virtuaalitodellisuuden avulla esim. turvallisuusasioihin perehdyttäminen sujuu tehokkaasti. TKI-toimintamme on pitkälti yrityslähtöistä – kehitämme ratkaisuja aitoihin tarpeisiin.

Ota yhteyttä
Jonna Kalermo-Poranen
Head of VIS Lab
jonna.kalermo-poranen@kamk.fi
puh. 044 710 1049