Palaa koulutushakuun

Teknologiaosaamisen johtaminen, Insinööri YAMK, haussa keväällä 2024

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutuksessa vahvistat osaamistasi tekniikan alalla toimivan yrityksen tai muun organisaation johtamis- ja kehittämistehtävissä.  Koulutus antaa opiskelijan oman osaamisen kehittymisen lisäksi hänen työyhteisöilleen mahdollisuuden kehittää toimintaansa erilaisten koulutukseen kuuluvien oppimistehtävien ja erityisesti opinnäytteenä opiskelijan omaan työyhteisöön tehtävän kehittämistehtävän avulla. 
Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on tarkoitettu tekniikan ja liikenteen alan korkeakoulututkinnon tai vastaavan ulkomaisen tutkinnon suorittaneille. Koulutuksen pääsyvaatimuksiin kuuluu myös vähintään kahden vuoden työkokemus koulutusta vastaavissa tehtävissä. 

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä ja sen suorittaminen kestää noin 2 vuotta työn ohessa.  Koulutus toteutetaan etä- ja hybriditoteutuksena, jossa suurin osa koulutuksesta on verkko- ja etäkoulutusta, mutta osaan koulutuspäivistä voi osallistua myös paikan päällä Kajaanissa, Ylivieskassa tai Kokkolassa. Koulutuspäiviä (lähi- tai etä) on keskimäärin noin 2 päivää kuukaudessa. Opinnot sisältävät koulutuspäivien lisäksi verkkoluentoja, etätehtäviä ja itsenäistä työskentelyä.

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus tekee opintojaksoyhteistyötä Centria ammattikorkeakoulun kanssa. KAMKin Ylemmän ammattikorkeakoulututkintojen opiskelijat toimivat tiiviissä yhteistyössä yhteisillä opintojaksoilla ja workshopeissa KAMK Master Schoolissa. KAMK toimii tiiviissä yhteistyössä alueen yritysten ja julkisen sektorin työelämäkumppaneiden kanssa. Koulutukseen sisältyy yhteistyötä sekä kotimaisten että ulkomaisten korkeakoulujen kanssa.

Koulutuspaikat
15
Laajuus
60 op
Kesto
2 vuotta, 2 pv/kk
Tutkintonimike
Insinööri (ylempi AMK), Master of Engineering
Lisätietoja
Yliopettaja Risto Oikari Sähköposti: risto.oikari(at)kamk.fi, puh 044 7101 410
Opiskelu
Monimuoto-opintoina työn ohessa, sisältää itsenäistä työskentelyä, etätehtäviä, pienryhmä- ja tiimityöskentelyä
Hakeminen
Kevään 2024 toinen yhteishaku 13.-27.3.2024
Valintakokeet
Lisätietoja valintaperusteista löytyy Opintopolku -palvelusta.

Lue lisää valintaperusteista