Valmennus- ja koulutustilaisuudet 

 

Koodeja Naisyrittäjyyteen -hankkeessa keskitytään erilaisiin älykkäisiin ratkaisuihin ja niiden hyödyntämiseen yritystoiminnassa. Älykkäitä ratkaisuja käydään läpi niin valmennus- kuin koulutustilaisuuksissa.

Älykkäät ratkaisut naisyrittäjyyden tukena – valmennusohjelmassa Kainuun, Koillismaan ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjien osaamista kehitetään älykkäiden ratkaisuiden suhteen. Valmennukset ovat matalan kynnyksen tilaisuuksia, joissa kasvatetaan ymmärrystä älykkäistä ratkaisuista ja kuinka niiden kautta voidaan kehittää niin omaa osaamista kuin liiketoimintaa. Voit valita osallistutko kaikkiin valmennuksiin vai vain osaan niistä. Jos et ole aiemmin osallistunut valmennuksiin, voit silti tulla mukaan! Jokainen valmennus on oma kokonaisuutensa. Valmennukset ovat De minimis-tuen alaista, mutta maksuttomia Kainuun, Koillismaan ja Pohjois-Pohjanmaan naisyrittäjille. Valmennusohjelman vetovastuussa on moderni liiketoiminnan konsultointiyritys, Knowit Insight.

Valmennusohjelman rinnalla järjestetään erillisiä, syventäviä koulutustilaisuuksia. Koulutustilaisuudet järjestetään vuonna 2021 yhteistyössä Kainuun Digitie-hankeen kanssa. Koulutukset on tarkoitettu kaikille yrittäjille toimialasta riippumatta ja ne ovat maksuttomia. 

 

Tulevat valmennukset:

Markkinoinnin kehityspajat: Näin teet markkinointia fiksusti!

Koodeja naisyrittäjyyteen -hanke toteuttaa marraskuussa kolme käytännönläheistä markkinoinnin kehityspajaa yrittäjille. Työpajat toteutetaan verkossa, joten voit osallistua valmennuksiin helposti työpäivän päätteeksi. Työpajoissa saat yksinkertaisia ja fiksuja työkaluja yrityksesi markkinointiin ja työstät asioita käytäntöön jo valmennuksen aikana sekä saat palautetta ja vinkkejä toisilta yrittäjiltä.

Päivät ja teemat:
Torstai 11.11.2021 klo 17:00–19:30 ”Näin teet markkinointia tehokkaasti ja fiksusti”
Torstai 18.11.2021 klo 17:00–19:30 ”Markkinoinnin tehokas kohdentaminen”
Torstai 25.11.2021 klo 17:00–19:30 ”Myyvä mainos sosiaalisessa mediassa”

 

Sisäiset toteutusvalmiudet II

20.1.2022 klo 9:00-11:00, valmennus toteutetaan Zoom -yhteyksillä

Sisäiset toteutusvalmiudet II -tilaisuudessa keskitytään käsittelemään eri vaihtoehtoja digitaalisen markkinoinnin ja myynnin tehokkuuden parantamisen suhteen.
Tavoitteena on löytää erilaisia älykkäitä ratkaisuja liiketoiminnan tehokkaaseen toimintaan ja mahdollistamaan sen kasvua.

Ilmoittaudu mukaan

 

Kumppanuusstrategia

17.3.2022

Lisätietoja valmennuksesta myöhemmin

 

Kaupallinen positiointi

12.5.2021

Lisätietoja valmennuksesta myöhemmin

 

Lanseeraussuunnitelma

25.8.2021

Lisätietoja valmennuksesta myöhemmin

 

Tulevat koulutukset 2021:  

Hakukoneoptimointi, kouluttajana Sähköinen Liiketoiminta Suomi

4.11.2021 klo 9:00-12:30
Valmennuksessa käydään käytännönläheisesti läpi hakukoneen toimintalogiikka ja niiden algoritmit käytännössä, kuinka löydyt hakukoneessa. Lisäksi käydään läpi oma, ansaittu, maksettu ja lainattu media hakukoneissa. 
Ilmoittaudu koulutukseen

 

Lisätietoja valmennuksista ja niiden sisällöistä:
Projektipäällikkö
Johanna Takanen

puh. 044 7101 127
johanna.takanen(at)kamk.fi

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

Pidetyt tilaisuudet

Koodeja naisyrittäjyyteen -hankkeen aloitustilaisuus 25.2.2021
Etäyhteyksin toteutetussa tilaisuudessa sukellettiin hankkeen teemoihin tilaisuuden juontajan, Aava & Bangin asiakkuusjohtajan ja energisen yritysvalmentajan Satu Vainion johdolla. Tilaisuudessa puhujana ollut Anne Kukkohovi loi positiivista uskoa tulevaisuuteen ja uusiin mahdollisuuksiin. Anne kannusti naisia olemaan rohkeita sekä uskaltamaan ottamaan riskejäkin ja tutustua ennakkoluulottomasti ihmisiin sekä pyytää apua. Kokeiluista oppii ja puhuminen sekä kysyminen kannattaa aina! 
Katso Youtube -tallenne aloitustilaisuudesta.
Nykytoimintaympäristö 30.3.2021
Valmennuksessa luodaan ymmärrys nykytoimintaympäristöstä ja liiketoiminnan tilanteesta. Lisäksi käydään läpi teknologian kehitys toimiaalla sekä käydään läpi, kuinka asiakkaiden tarpeet ja toiminta ovat muuttuneet.
Ohjelmistorobotiikka 8.4.2021

Tilaisuudessa käydään läpi käytännönläheisesti, mitä ohjelmistorobotiikka tarkoittaa ja mihin sitä voi soveltaa.

Kouluttajana MOST Digital

Ideasta liiketoimintakoneptiksi 4.5.2021
Valmennuksessa käydään läpi tavoitteet ja tuottosuunnitelma, tuotteen palvelustrategia, tuotteen roadmap sekä arvolupaus.
Data- ja webanalytiikka 26.8.2021

Käydään läpi yleisiä eri markkinoinnin ja liiketoiminnan kanavien datalähteitä ja niiden hyödyntämistä. Valitaan muutama osa-alue, joihin osallistujat paneutuvat oman yrityksensä osalta sekä lukujen että niiden perusteella tehtävien toimenpiteiden näkökulmasta.

Kouluttajana Aava&Bang

Asiakaspolku ja asiakasymmärrys 26.8.2021
Elokuun tilaisuuden aiheena on asiakaspolun ja asiakasymmärryksen kehittäminen.  Miten vastaat asiakkaan tarpeisiin ja ongelmiin älykkäitä ratkaisuja hyödyntäen? Miten tunnistat asiakasprosessin kannalta parhaat ratkaisut? Miten suunnittelet ja johdat nopeita liiketoimintakokeiluja? Työkaluja asiakaskokemuksen kartoittamiseen ja kehittämiseen.
Sisäiset toteutusvalmiudet I 7.10.2021
Tilaisuuden aiheena on löytää erilaisia älykkäitä ratkaisuja liiketoiminnan tehokkaaseen operointiin. Katsomme, miten yrityksen sisäiset toimintamallit, prosessit ja kyvykkyydet tulee organisoida ja johtaa niin, että ne mahdollistavat liiketoiminnan kasvun sekä hyvän asiakaspalvelun.
Data- ja webanalytiikka II: markkinoinnin automaatio 16.9.2021

Mikä on markkinoinnin automaatio? Miten liidihankinnan jälkeisen myynti- ja markkinointityön avuksi kerättyä dataa hyödynnetään ja täydennetään. Katsotaan kuinka älykäs CRM auttaa datan tallennuksessa sekä sen täydentämisessä eri kanavista. Voit osallistua tähän valmennukseen, vaikka et olisikaan ollut ensimmäisessä valmennuksessa. 

Kouluttajana Aava&Bang