Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Ratkaisukeskeinen ja aivoystävällinen johtaminen -koulutus 15. - 16.12.2015

Uutisarkisto

Ratkaisukeskeinen ja aivoystävällinen johtaminen -koulutus 15. - 16.12.2015

14.9.2015 11.36

AIKOPA järjestää yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston kanssa julkisen ja yksityisen sektorin esimiehille suunnatun Ratkaisukeskeinen ja aivoystävällinen johtaminen -koulutuksen.

Koulutuksessa esitellään ja harjoitellaan ratkaisukeskeisiä menetelmiä, joita ovat kehittäneet Ben Furman ja Tapani Ahola. Lisäksi koulutuksessa kerrotaan neurotieteiden tutkimustuloksista ja esitellään aivoystävällisiä menetelmiä ihmisten johtamiseksi.

Kokonaisuus sisältää kaksi koulutuspäivää, monia pari- ja ryhmäharjoituksia sekä omatoimista harjoittelua. Osallistujat saavat Ratkaisukeskeinen työyhteisö -kirjan (Furman, Ahola).

Kouluttajana toimii Arttu Puhakka, joka on on sertifioitu ratkaisukeskeinen työyhteisökouluttaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja (coach). Puhakka on valmentanut sekä yksityisen että julkisen sektorin esimiehiä ja työntekijoitä. Hän on toinen Future Leadership koulutuksen kehittäjistä ja saman nimisen kirjan kirjoittajista. Hän on myös osallistunut osaamisen johtamisen oppaan kirjoittamiseen.

Lisätiedot: suunnittelija Tuula Rajander, puh. 044 7101 518, etunimi.sukunimi@aikopa.fi

.

Tiedostot