Palaa koulutushakuun

International Business, haussa keväällä 2025

Opinnot antavat sinulle valmiudet toimia erilaisissa niin kansainvälisen kuin kotimaisen liiketoiminnan suunnittelu- ja kehittämistehtävissä sekä työskennellä eri kulttuureista tulevien ihmisten parissa. Koulutuksessa perehdyt laajemmin kansainväliseen markkinointiin ja digitaalisiin ympäristöihin. Englanninkielisestä tradenomikoulutuksesta valmistunut (Bachelor of Business Administration, Tradenomi AMK) voi työskennellä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla tai esimerkiksi projekteissa kotimaisissa tai kansainvälisissä yrityksissä. Opintoihin kuuluva harjoittelu tukee ammatillisen osaamisen kehittymistä. Koulutus tekee tiivistä yhteistyötä Esports Business -koulutuksen kanssa.

Koulutus antaa joustavan mahdollisuuden suunnitella opintosi niin, että voit valmistua etuajassa. International Business -koulutuksessa opinnot suuntautuvat kansainväliseen markkinointiin digitaalisissa ympäristöissä. Laaja yhteistyökorkeakouluverkostomme tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden suunnata opintojasi liiketalouden muihin osa-alueisiin. 

Lisätietoja koulutuksesta löydät englanninkielisiltä sivuiltamme.

Koulutuspaikat
20
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Bachelor of Business Administration, Tradenomi (AMK)
Lisätietoja
KAMK Hakijapalvelut, admissions@kamk.fi
Opiskelu
Päivätoteutuksena
Hakeminen
Kevään ensimmäinen yhteishaku 2025.
Valintakokeet

Hakukohteessa käytetään UAS Exam -valintakoetta. 

Lisätietoja hakemisesta ja valintakokeesta.

Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijana sinulla on mahdollisuus lähteä opiskelemaan ja/tai suorittamaan opintoihin kuuluvaa harjoittelua ulkomaille. Tradenomiopiskelijoilla on lisäksi mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto saksalaisessa tai brittiläisessä yhteistyökorkeakoulussamme. Hyvin suunniteltu opiskelijavaihto ei pidennä opiskeluaikaa vaan kuuluu siihen luontevana osana ja tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden laajentaa suuntautumistasi kansainvälisen busineksen saralla. Monikulttuurisia opiskelijaryhmiä täydentävät lisäksi kymmenet, yhteistyökorkeakouluistamme saapuvat vaihto-opiskelijat vuosittain. 

Lisätietoja vaihtokohteista ja -mahdollisuuksista löydät kohdasta Opiskelijalle > Kansainvälisyys.

Liiketalouden ja International Business -koulutusten esittely