Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Kajaanin ammattikorkeakoulu avaa ovensa Visit KAMK -tapahtumassa 5.10.2022

Kajaanin ammattikorkeakoulu avaa ovensa Visit KAMK -tapahtumassa 5.10.2022

29.9.2022 9.53

Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK) järjestää keskiviikkona 5.10.2022 klo 9:00-14:00 Visit KAMK -tapahtuman. Tapahtumassa esitellään KAMKin koulutuksia, kampusta ja palveluita useassa eri pisteessä kampusalueella. Koulutusesittelyiden lisäksi tapahtuma yhdistää ura- ja rekrymessut, alumnien tapaamisen, teemakahviloita, Vuorovaikutus, johtajuus ja teknologiaseminaarin sekä tapahtumatorin, jossa on myyntipisteitä, joista voi ostaa herkkuja pikkunälkään. Tapahtuma on kaikille avoin.  

”Tämän vuoden Visit KAMKissa juhlitaan KAMKin 30-vuotista taivalta Älyn valo näkyy kauas –teemalla. Kutsumme tapahtumaan mukaan kaikki kiinnostuneet. Tapahtumapäivän aikana tarjoamme kattavan katsauksen KAMKin koulutusten sisältöihin, hakemiseen ja jatkuvan oppimisen väylään. Tapahtumaan sisältyvät Ura- ja rekrymessut ovat osa KAMKin ura- ja rekryohjausta, mutta myös tapahtumavieraille erinomainen mahdollisuus verkostoitua yritysten kanssa”, kertoo viestinpäällikkö Tanja Keränen

Ura- ja rekry -messut keräväät kampukselle yli 80 näytteilleasettajaa. Messuilla yritykset ja yhteisöt esittelevät toimintaansa. Tapahtumassa opiskelijat ja työnantajat voivat tavata ja verkostoitua. Työnantajat esittelevät projekteja tai opinnäytetyön aiheita sekä työ- ja harjoittelupaikkoja.

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneita ovat Kajaanin Kaupunki, Lähitapiola Kainuu-Koillismaa, Gofore, Kainuun Sote, Kuhmon kaupunki ja Woodpolis. Mukana myös monia muita yhteistyökumppaneita, joista lisätietoja löytyy tapahtumasivulta.

Lisätietoja tapahtumasta saa osoitteesta kamk.fi/visitkamk. Päivän aikana sivuille aukeaa myös virtuaalilinkki, jossa voi kurkistaa KAMKin kouluksiin ja Kainuulaisiin yrityksiin myös virtuaalisesti. Virtuaalisen vierailun mahdollistavat Kainuun vierailijakonseptin ja palvelualustan rakentaminen - hanke (KARA/Made in Kainuu) ja Kansainvälisten opiskelijoiden työllistyminen Kainuuseen -hanke (KOTKA / Talents for Kainuu). 

Visit KAMK tapahtuma huipentuu 30-vuotiasta KAMKia juhlistavaan Elastisen konserttiin klo 15 Kajaanihallilla. Konserttiin on rajattu pääsy ja se on suunnattu KAMKin henkilökunnalle opiskelijoille ja toisen asteen tapahtumavieraille. 

Visit KAMK tiimi loistaa kädessään lamput
Visit KAMK tiimi Minna Hyypiä, Tiina Huusko, Teemu Sirviö, Henna Huusko ja Tanja Keränen.

Lisätietoja 
viestintäpaallikko
Tanja Keränen
p. 044 7101 641
tanja.keranen@kamk.fi

Tanja Keränen
 
viestintäpäällikkö
 
p. 044 7101 641
 tanja.keranen@kamk.fi Henna Huusko
 
suunnittelija