Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy ja Sunit Oy tiivistävät yhteistyötään uudella avauksella

Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy ja Sunit Oy tiivistävät yhteistyötään uudella avauksella

Sunit sopimus
17.12.2019 12.35

Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK) ja Sunit Oy ovat solmineet palveluntuottajasopimuksen, jossa Sunit Oy tarjoaa alihankintana KAMKille Vimpelinlaakson kampuksen laboratorion vaativien asiantuntijapohjaisten mittauspalvelujen tuottamista.
 
”Tämän sopimuksen myötä KAMKin laboratoriot pystyvät palvelemaan asiakkaitamme nyt entistä paremmin”, iloitsee rehtori Matti Sáren. ”Olemme tänä vuonna päivittäneet laboratorioidemme infrastruktuuria myös hankkeiden avulla, joten mm. terveydenhuollon tarpeisiin olevien mittalaitteiden määrä on kasvanut. Uuden sopimuksen myötä varmistamme, että alueen yritykset saavat entistä laajemmat mahdollisuudet hyödyntää monipuolisia palvelujamme esimerkiksi EMC- ja olosuhdelaboratorion testeissä.”

KAMK ja Sunit vastaavat yhteistyöllä kysyttyihin mittaustekniikan palveluihin. Nyt tehty sopimus avaa monipuolisia mahdollisuuksia palvella erityisesti alueen yrityksiä ja auttaa niitä jatkuvan tuotekehityksen tarpeissa. Sopimuksen ja hankepohjaisen pitkäjänteisen tulevaisuuden suunnittelun avulla saadaan myös varmuus palvelujen olemassaolosta. 
 
Lisätietoja:
Jari Kähkönen
Koulutusjohtaja
p. 044 7101 303
Jari.kahkonen@kamk.fi