Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / KAMKin koulutukset esittäytyvät vuotuisessa Avoimet ovet -tapahtumassa

KAMKin koulutukset esittäytyvät vuotuisessa Avoimet ovet -tapahtumassa

4.10.2017 14.39

Kajaanin ammattikorkeakoulun Avoimet ovet -tapahtumaa vietetään tänä vuonna jo 12. kertaa. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 11.10.2017 klo 8–15 ja esillä ovat koulutusten lisäksi eri palvelut ja toiminnot, joita opiskelija kohtaa opiskeluvuosiensa aikana.

Avoimet ovet -tapahtumaan on kutsuttu opintojensa loppuvaiheessa olevia toisen asteen opiskelijoita Kainuusta, Koillismaalta, Keski-Suomesta, Pohjois-Pohjanmaalta sekä Pohjois-Karjalasta ja Ylä-Savosta. Paikalle odotetaan yli 1000 kävijää.

Koulutusten esittelyt on sijoitettu eri puolille kampusta kolmeen eri rakennukseen. Vierailijat pääsevät tutustumaan esim. virtuaaliseen todellisuuteen VR-labrassa, robottien toimintaan konetekniikan koulutuksen tiloissa sekä pelien tekemiseen.
”Ensi syksynä alkava uusi koulutuksemme eSports Business on myös esillä”, kertoo opintoasiainpäällikkö Airi Meriläinen. 
Piha-alueelle pystytetään myös KOTA, jossa voi muun muassa tutustua matkailun opiskelijoiden toimintaan, kokeilla monenlaisia aktiviteetteja sekä maistella pieniä herkkuja. 
Taito 2 -rakennuksessa esittelyssä ovat sosiaali- ja terveysalan koulutusten simulaatiotilat ja halutessaan vierailijat voivat seurata työskentelyä leikkaussalissa. Vierailijat pääsevät myös testaamaan älykästä liikuntasalia, jossa voi kilpailla liikunnallisten pelien merkeissä. Paikalla samassa talossa ovat myös KAMKin hakijapalvelut, kansainvälisyyspalvelut sekä kirjasto.

Avoimet ovet -tapahtuman järjestelyissä ovat keskeisessä roolissa KAMKin opiskelijat ja ohjaavat opettajat. Opiskelijaryhmät suunnittelevat itse tapahtuman sisältöjä ja toimivat mm. esittelijöinä päivän aikana. 

Lisätietoja KAMKin Avoimet ovet -tapahtumasta

Airi Meriläinen, opintoasiainpäällikkö, 
puh. 044 7101 618, airi.merilainen(at)kamk.fi