Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Innovative Nurse -sairaanhoitajakoulutus keräsi hyvin hakijoita

Innovative Nurse -sairaanhoitajakoulutus keräsi hyvin hakijoita

18.3.2019 15.36

Erillishaku Innovative Nurse -sairaanhoitajakoulutukseen Suomussalmelle päättyi perjantaina 15.3.2019. Koulutus herätti kiinnostusta ja keräsi lähes nelinkertaisen määrän hakijoita aloituspaikkoihin nähden. Koulutukseen haki kaikkiaan 79 hakijaa, kun aloituspaikkoja on tarjolla 20.

Innovative Nurse -sairaanhoitajakoulutus on innovatiivinen sairaanhoitajakoulutus, jossa keskitytään väljästi asutuilla alueilla toimivien sairaanhoitajien työn erityishaasteisiin. Se on tarkoitettu erityisesti väljästi asutuilla alueille, esimerkiksi Suomussalmelle tai Hyrynsalmelle. 

”Tälle koulutukselle on kysyntää ja teemme yhteistyötä koulutuksen aikana Suomussalmen kunnan ja alueen sote-alan työelämän kanssa. Innovative Nurse– hanke mahdollistaa joitakin erilaisia kokeiluja opetuksen toteuttamisessa, esimerkiksi täydennyskoulutukseen osallistumisen opetussuunnitelman puitteissa”, kertoo koulutuspäällikkö Jaana Kemppainen Kajaanin ammattikorkeakoulusta.

Innovative Nurse -sairaanhoitajakoulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke, jonka puitteissa sairaanhoitajakoulutusta toteuttavat Kajaanin ammattikorkeakoulu, Karelia ammattikorkeakoulu sekä Lapin ammattikorkeakoulu. Sairaanhoitajakoulutus on monimuotokoulutus, jossa suuri osa opinnoista on itsenäistä opiskelua sekä ohjattua etäopiskelua. Opinnot alkavat 6.5.2019.


Lisätietoja:
Jaana Kemppainen
jaana.kemppainen(@)kamk.fi
p. 044 7101 213