Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Hankinnat Kainuussa haltuun -hanke (HAKA) edistää yritysten valmiutta hankintojen tarjoajana

Hankinnat Kainuussa haltuun -hanke (HAKA) edistää yritysten valmiutta hankintojen tarjoajana

3.4.2023 16.00

Hankkeessa edistetään kainuulaisten mikro- ja pk-yritysten valmiutta ja osaamista julkisten hankintojen tarjoajana. Näin yritykset pystyvät nostamaan tuotteiden ja palveluiden laatua ja volyymia. Samalla vahvistetaan paikallisen elinkeinoelämän kilpailukykyä, elinvoimaa ja yrittäjyyttä.

Hankkeessa aktivoidaan ja annetaan valmiuksia myös kainuulaisille julkisorganisaatioille kehittää pitkäjänteisesti hankintaosaamista jarjestämällä keskustelutilaisuuksia, webinaareja ja työpajoja. 

Hankkeessa tehdään myös kumppanitarjotin BusinessKainuu-sivustolle, jonne yritykset tai yritysryhmät voivat viedä tuotteitaan ja palveluitaan esille julkisia ostajia varten. Tavoitteena on, että vähintään 50 kainuulaista yritystä tuo palvelunsa sivustolle.

Hankkeen koulutukset ja webinaarit ovat osallistujille maksuttomia.
Kevään 2023 tilaisuuksien aikataulut, paikat ja sisällöt löytyvät Business Kainuu-sivuilta (Hankinnat - Business Kainuu) perjantaista 7.4.2023 lähtien, jolloin myös ilmoittautuminen tilaisuuksiin alkaa.  

Hankkeen toteuttaa Kajaanin ammattikorkeakoulu yhdessa Kainuun Yrittäjien kanssa. Mukana hankkeessa ovat rahoituksella kaikki Kainuun kunnat ja hanke toteutetaan vuoden 2023 loppuun mennessä.


Kysy tarvittaessa meiltä lisää!

Marisanna Jarva
Projektipäällikkö
marisanna.jarva@kamk.fi
040 517 0224

Birit Oksman
Projektiasiantuntija
birit.oksman@yrittajat.fi
+358 44 493 2622