Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Haku englanninkielisiin koulutuksiin on alkanut

Haku englanninkielisiin koulutuksiin on alkanut

9.1.2019 8.00

Korkeakoulujen kevään yhteishaun ensimmäisellä hakuajalla 9.-23.1.2019 haetaan vieraskielisiin koulutuksiin sekä Tampereen yliopiston näyttelijäkoulutukseen. Koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi. Kajaanin ammattikorkeakoulun englanninkielisiin koulutuksiin voi hakea myös toisella hakuajalla 20.3. – 3.4.2019.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on tarjolla viisi englanninkielistä koulutusta: 
• Bachelor´s Degree in International Business
• Bachelor´s Degree in Sports and Leisure Management
• Bachelor's Degree in Tourism
• Bachelor's Degree in Esports Business
• Master´s Degree in International Business Management

Kajaanin ammattikorkeakoulun englanninkielinen koulutustarjonta on ainutlaatuinen Suomessa ja tänä vuonna tarjolla on yhteensä noin 100 aloituspaikkaa. Englanninkielisessä Liikunnanohjaajakoulutuksessa liikunta-alan ammatillista osaamista täydentävät opinnot aktiviteettimatkailussa ja liiketoimintaosaamisessa. Restonomikoulutuksessa matkailualan asiantuntemus syventyy elämyksellisten aktiviteettien tai hyvinvointimatkailun opinnoilla. International Business –koulutuksessa opinnot keskittyvät kansainväliseen markkinointiin sekä digitaalisiin ympäristöihin. Esports Business –koulutuksen keskiössä on kansainvälinen liiketoiminta, mutta opintojaksoihin tuodaan e-urheilun näkökanta. Koulutuksesta valmistunut voi toimia esimerkiksi erilaisten e-urheiluun liittyvien projektien ja tapahtumien parissa, valmentajana tai markkinoinnin ammattilaisena.
Master´s Degree on International Business Management on englanninkielinen Master -tason koulutus. Koulutuksen sisällöissä painottuvat mm. strateginen johtaminen, globaalit talouden ilmiöt sekä uusien teknologioiden hyödyntäminen liiketoiminnassa. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa tutkinnon suorittaneille valmiudet oman alan vaativiin asiantuntija- ja johtotehtäviin nopeasti muuttuvassa globaalissa ympäristössä. 

Opiskelu englanninkielisissä koulutuksissa tarjoaa kansainvälisen ilmapiirin ja ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää työelämässä vaadittavia kansainvälisyystaitoja. Suomalaisten ja ulkomaalaisten tutkinto-opiskelijoiden lisäksi koulutuksissa opiskelee vaihto-opiskelijoita yhteistyökorkeakouluista ympäri maailmaa.

Lisätietoa koulutuksista saa KAMK:n nettisivuilta.

Lisätietoja
KAMK Hakijapalvelut
Sari Suvela
Puh. 044 7101 229
admissions(at)kamk.fi