Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Datalla viidakon valtiaaksi -seminaari 4.4.2019

Datalla viidakon valtiaaksi -seminaari 4.4.2019

1.4.2019 13.10

Datasta ja digitalisaatiosta puhutaan paljon, mutta millainen merkitys niillä on tosielämän liiketoiminnassa? Kuinka valjastaa tekoäly ja kasvavat tietoaineistot tuottamaan arvoa yksilöille, yrityksille ja yhteiskunnalle? 

Datalla viidakon valtiaaksi -seminaari on käytännönläheistä puhetta ja nokkelia näkökulmia datan ja tekoälyn mahdollisuuksista. Seminaari järjestetään BioRexissä Kajaanissa 4.4.2019 klo 9-16.

Seminaarissa kuullaan valaisevia puheenvuoroja dataviidakon valloittamisesta, esimerkkejä datan hyödyntämisestä yritysten kertomana. Mukana seminaarissa myös Antti Merilehto, yksi Suomen valovoimaisimmista tekoälyn popularisoijista. Seminaarin järjestävät Yritysten Digimentori Kainuu esiselvitys, Data-analytiikan kiihdyttämö, DAIKA - Datalähtöistä insinööriosaamista Kainuuseen hankkeet sekä Kainuun Yrittäjät. 

Data-analytiikan kiihdyttämö -työpaja

Datan käsittelyyn liittyen järjestetään Data-analytiikan kiihdyttämö -työpaja 5.4.2019. Työpajan järjestävät CSC Tieteellinen laskenta ja Kajaanin ammattikorkeakoulun Data-analytiikan kiihdyttämö -hanke. Kaksivuotisen hankkeen rahoittavat Kainuun liitto ja Euroopan aluekehitysrahasto. 

Työpaja on suunnattu paikallisten yritysten edustajille ja osallistujat on valittu etukäteen. Tilaisuudessa otetaan avustetusti ensimmäiset askeleet data-analytiikan käyttöön ja pohditaan yhdessä, että miten kukin yritys voisi hyödyntää dataa omassa toiminnassaan. Työpaja koostuu lyhyistä luennoista, demoista sekä käytännön työskentelystä. 

Lue lisää seminaarista

Lisätietoja:
Projektipäällikkö
Taneli Rantaharju
p. 044 7101 253, sähköposti: taneli.rantaharju@kamk.fi 

Lisätietoja seminaariin osallistumisesta:
Elisa Härkönen
p. 044 7157 050, sähköposti: elisa.harkonen@kamk.fi

Lisätietoja työpajasta:
Aleksi Kallio
CSC Tieteellinen laskenta
p. 050 3845158, sähköposti: aleksi.kallio@csc.fi