Tervetuloa klubeille!

Digipolkuja yrittäjille -hankkeen klubit ovat alueen pienyrittäjille suunnattuja teemallisia verkostoitumistilaisuuksia. Klubeissa on aina vaihtuva ajankohtainen teema, jota käsitellään klubin hostin johdolla. Klubeissa on mahdollista saada uutta tietoa, työkaluja omaan toimintaan sekä keskustella toisten yrittäjien kanssa. Kurkista alta syksyn klubien tiedot ja ilmoittaudu mukaan. Klubeihin osallistuminen on maksutonta.

22.9.2023 klo 13-15.30: Taustatuen taituriksi: Koulutus ChatGPT:n mahdollisuuksiin

Ilmoittaudu tämän linkin kautta

Tervetuloa mukaan koulutukseen, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia hyödyntämään ChatGPT:n potentiaalia taustatukitehtävissä, kuten esimerkiksi ideoinnissa. Koulutus sopii niin vasta-alkajille kuin jo kokeneemmillekin käyttäjille, sillä ideana on saada uusia oivalluksia tekoälyn soveltamiseen!

 

Päivämäärä: 22.9.2023

Aika: klo 13.00–15.30

Paikka: Business Konttori, Kauppakatu 26, Kajaani

Etäosallistuminen: Etäyhteysmahdollisuus osallistujille

Koulutuksen kokonaiskesto: 2,5 tuntia

Koulutuksen tallenne: Koulutuksesta tehdään tallenne, joten voit palata oppimaasi myöhemmin.


Koulutuksen sisältö:

Klo 13.00 - 14.30 Teoriaosuus: ChatGPT:n käyttöönotto ja sovelluskohteet

 • Tutustuminen ChatGPT-työkaluun ja sen monipuolisiin sovellusmahdollisuuksiin.
 • Promptien (käskyjen/kehotteiden) käyttö ja syvempi ymmärrys tekoälyn toimintaperiaatteista.
 • Käytännön esimerkkejä ja järkeviä sovelluskohteita eri aloilla.
 • Käskyjen ja kehotteiden kehittäminen parempien vastausten saamiseksi ChatGPT:ltä.
 • Keskustelua tekoälyn heikkouksista ja rajoituksista tässä vaiheessa.
 • Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella päivän aiheista.

Klo 14.30 - 15.30 Ohjattu käytännön harjoittelu paikan päällä

 • Paikan päälle osallistuville yrittäjille on varattu aikaa yhden tunnin verran paikan päällä koulutuksen tiloissa. Koulutuksen asiantuntija vastaa kysymyksiin ja neuvoo konkreettisesti.

Ilmoittautuminen paikan päälle

Ilmoittaudu mukaan paikan päälle koulutukseen viimeistään 18.9.2023. Paikan päällä tapahtumaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, joten varaa paikkasi ajoissa.

Ilmoittautuminen etäyhteyteen

Voit osallistua koulutukseen myös etäyhteyden kautta. Etäyhteyden ilmoittautuminen päättyy edeltävänä päivänä 21.9.2023

 

Liity mukaan innostavaan iltapäivään, joka avaa ovet ChatGPT:n maailmaan. Koulutuksen jälkeen olet virtuoosimainen virtuaaliapurin käyttäjä, sillä olet saanut arvokasta tietoa ja käytännöllisiä vinkkejä. Näiden avulla voit taatusti tehostaa omaa työskentelyä erilaisissa tehtävissä. Tervetuloa oppimaan ja inspiroitumaan!

 

Ilmaisen koulutuksen järjestää:

Kajaanin ammattikorkeakoulu - Digipolkuja yrittäjille & kuntadigi -hankkeet
Kainuun Yrittäjät

Pidetyt tilaisuudet
8.8.2023 klo 17-19: Kameran takaa eturiviin - Profiilikuvauksen koulutus yrittäjille
Ilmoittaudu tämän linkin kautta

Haluatko vakuuttaa visuaalisesti sosiaalisissa medioissa ja erottua kilpailijoistasi? Tiedätkö, että profiilikuvallasi voi olla suuri vaikutus potentiaalisiin asiakkaisiin? Tervetuloa mukaan 8.8. järjestettävään Profiilikuvauksen koulutukseen, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja ja salaisuuksia hyvän profiilikuvan luomiseen.

Koulutuksessa pureudumme siihen, mitkä tekijät vaikuttavat hyvään kuvaan ja miten voit onnistua siinä ihan omalla kännykälläsi. Sinun ei tarvitse olla ammattivalokuvaaja saavuttaaksesi näyttävän profiilikuvan. Opetamme sinulle yksinkertaiset periaatteet ja tekniikat, jotka auttavat sinua välittämään haluamasi viestin ja luomaan positiivisen ensivaikutelman.

Koulutuksen aikana opit henkilökuvauksen perusteet, mikä auttaa sinua valitsemaan sopivan taustan, oikean valaistuksen ja parhaan asennon profiilikuvia varten. Opit myös, miten voit ottaa onnistuneen selfien ja kaverikuvan, joka kertoo tarinasi ja houkuttelee potentiaalisia asiakkaita.

Tämä koulutus tarjoaa sinulle kattavan tietopaketin, jonka voit välittömästi viedä käytäntöön. Saat käytännön vinkkejä ja ohjeita, miten voit luoda ammattimaisennäköisen profiilikuvan omalla älypuhelimellasi. Pääset harjoittelemaan uusia taitojasi ja saamaan palautetta asiantuntijoiltamme, jotta voit jatkuvasti kehittää profiilikuvaasi ja erottua kilpailijoistasi.

Tule mukaan Profiilikuvauksen koulutukseen yrittäjille 8.8.23 klo 17-19 ja vie profiilikuvasi uudelle tasolle. Vakuuta visuaalisesti sosiaalisissa medioissa ja houkuttele uusia asiakkaita ammattimaisella ja harkitulla profiilikuvalla. Ilmoittaudu nyt ja anna profiilikuvallesi se voima, joka tekee vaikutuksen verkossa!

Paikkoja rajallisesti, joten varaa eturivin paikkasi jo tänään!
1.6.2023 klo 14–16: Työhyvinvointia ja tilaa yrittäjän luovuudelle

Edellisessä klubissa taklattiin kiire, joka monesti on este yrittäjän luovuudelle. Luovuus voi ilmetä monella tavalla, kuten visuaalisina elementteinä, konkreettisissa kädentaidoissa, oppimisessa tai vaikka kykynä käsitellä uutta tietoa ja sen jäsentämistä. Jatkuva kuormitus, kiire ja tauottomuus blokkaavat luovuutta, joka voi heijastua yrittäjän toiminnassa toiminnan rutinoitumisena ja ajautumisena toistumaan samanlaisena, vaikka tavoitteena olisikin kehittää toimintaa ja ottaa uusia toimintatapoja käyttöön. Tämä klubi on loistava jatkumo edeltävälle teemalle. Tervetuloa mukaan mahdollistamaan omanlaisesi luovuuden hyödyntäminen!

Tilaisuuden aihiot:

 • "ravinto", jota tarjoilet mielelle ja keholle luovat toiminnan
 • aivoterveys ja kognitiiviset taidot
 • yrittäjän luovuuden ylläpitäminen, kehittäminen - rentous ja luovuus
 • kristalliäänimalja -sointukylpy

Päivän hostina toimii Johanna Kononow Kalevala Valmennuksesta.

Olemme tilanneet päivään auringon paistetta ja jos sää sallii, meidän on mahdollista pitää energisoiva tilaisuus myös ulkosalla. Tilaisuus pidetään inspiroivassa Muistojen MummolassaKoutaniementie 720a, 87800 Kajaani

20.4.2023 klo 9–11: Kiireen kesytys

Tässä ajanhallinnan klubissa pureudutaan kiireeseen ja sen taklaamiseen! Ohjelma on vuorovaikutuksellinen sekä tulet tarvitsemaan mukaan oman kalenterisi, jonka tulet saamaan tilaisuuden vinkeillä ojennukseen.

Tilaisuuden aihiot:

 • mistä syntyy kiire?
 • tutkimusmatka kalenteriin
 • tietoa - taitoa – konkretiaa (käytäntöön suoraan vietävät toimintatavat)
 • johtamistaitoja, keskustelua ja aitoa kohtaamista
 • mukaan tarvitset kalenterin ja muistiinpanovälineet

Päivän hostina toimii Johanna Kononow Kalevala Valmennuksesta.

Tilaisuus pidetään Business Konttorilla Kajaanissa (Kauppakatu 26, ravintola Ranchia vastapäätä) ja verkostoitumista on mahdollista jatkaa vielä lounaan (omakustanteinen) merkeissä ravintola Ranchin kabinetissa. Myös etäosallistuminen on mahdollista.

16.3.2023 klo 15-17: Digipolkujen lanseeraus

Mietitkö miten voisit hyödyntää laadukkaita kuvia tai videoita markkinoinnissasi? Onko some alkanut kiinnostamaan myyntikanavana? Tai haluaisitko kenties parantaa ajanhallintataitojasi?

Helmikuussa käynnistyi KAMK:n ja Kainuun Yrittäjien yhteishanke, jossa toteutetaan vuoden 2023 aikana Kainuun alueen pienyrityksille koulutuspolkuja, joita on mahdollisuus vielä täydentää yrityskohtaisilla asiantuntijapäivillä! Koulutuspolkujen teemoina ovat asiakkuudet, sisällöntuotanto, johtajuus ja vastuullisuus. Lisätietoja www.kamk.fi/digipolkuja.

Jos nämä ovat sinua kiinnostavia aiheita, tervetuloa Digipolkujen lanseeraukseen kuulemaan tarkemmasta sisällöstä, tapaamaan koulutuspolkujen asiantuntijoita, varaamaan paikkasi sekä verkostoitumaan toisten yrittäjien kanssa!