Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Lumimiilu avataan jälleen

Uutisarkisto

Lumimiilu avataan jälleen

Lumimiilu2014_Annina_Tuukka.jpgKAMKin aktiviteettimatkailun opiskelijat rakentamassa Lumimiilua
12.2.2014 14.00

Talvinen tapahtumapuisto, Lumimiilu, on rakennettu nyt jo neljännen kerran Kajaanin kaupungin, Kainuun ammattiopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Mukana rakentamisessa on ollut kymmeniä opiskelijoita. Rakentamisesta vastaa KAO:n puutarha-ala ja mukana ovat logistiikka-ala, kulttuuriala ja maarakennusala sekä AMK:n matkailuala.

Lauantaina 15.2.2014 kello 18.00 vietetään Lumimiilun, satumaisen Peikkokylän, avajaisia Suvantorannassa. Avajaisohjelmassa kuullaan mm. järjestäjien edustajien lyhyet puheenvuorot. Ohjelmassa on myös yhteinen jumppatuokio sekä tanssiesityksiä. Kainuun ammattiopiston opiskelijat ovat järjestäneet paikalle kotakahvion, jossa myytävänä on kahvia, makkaraa, lettuja ja muuta pikkupurtavaa. Avajaiset ja tapahtuman markkinointi ovat ammattikorkeakoulun matkailun ja liiketalouden opiskelijoiden toteuttamia. Tapahtuman juontaa KAMKin aktiviteettimatkailun opiskelija Annina Rapeli, joka on ollut rakentamassa Lumimiilua jo toistamiseen opiskelijatovereidensa kanssa. Lumimiilun rakennustyöt ovat tuoneet mukavaa vaihtelua perinteiseen koulutyöskentelyyn vaikka rakentaminen on ollutkin erityisen haastavaa sääolosuhteiden vuoksi tänä vuonna.

Lumimiilun avajaisiin toivotaan yleisöä runsaslukuisesti paikalle. Kulttuuritoimijat voivat varata Lumimiilua myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Lumimiilu on myös Facebookisssa, josta löytyy kuvia, kuvakilpailu ja lisätietoa. Talvinen tapahtumapuisto on avoinna 9.3.2014 saakka säävarauksella.

Lisätietoja:

Renne Sänisalmi, Kainuun ammattiopisto
puh. 044 797 4512, renne.sanisalmi(at)kao.fi

Elina Jääskeläinen, Kajaanin ammattikorkeakoulu
puh. 044 7101 338, elina.jaaskelainen(at)kamk.fi