Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / KAMK 2024 -strategiatyön julkistaminen

Uutisarkisto

KAMK 2024 -strategiatyön julkistaminen

22.5.2015 13.00

Kajaanin ammattikorkeakoulu on kevään aikana työstänyt KAMK 2024 -strategiaa yhdessä henkilöstön, opiskelijoiden ja sidosryhmien kanssa. Strategiapäivityksen keskeisinä ajureina on ollut raju yhteiskunnallinen ja korkeakoulusektorin muutos. Lisäksi Opetus- ja kulttuuriministeriö edellyttää, että ammattikorkeakoulut päivittävät strategioitaan. Kevään aikana tehdyn strategiatyön julkistamistilaisuus pidetään Kajaanin ammattikorkeakoululla (Taito 1, auditorio)  27.5.2015 klo 12.30.

Kajaanin ammattikorkeakoulun strategiatyön tavoitteena on, että KAMK pystyy tulevaisuudessa tuottamaan työelämässä tarvittavaa osaamista ja luomaan kasvun edellytyksiä alueelliselle menestykselle. Strategia on luonteeltaan rakenteellinen, toiminnallinen ja kulttuurinen muutos, jolla pyritään vahvistamaan aluevaikuttavuutta ja saavuttamaan entistä vahvempi toimintavalmius ja alueellinen asema.

Henkilöstö on osallistunut strategiatyön suunnitteluun. Asioita on työstetty yhteistoiminnallisesti ja sidosryhmät sekä opiskelijat ovat olleet aktiivisesti mukana suunnittelutyössä. Lisäksi KAMKin ja Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA:n henkilöstö on tehnyt kevään aikana henkilökohtaisia haastatteluja kainuulaisiin yrityksiin ja organisaatioihin.

Julkistamistilaisuudessa käydään läpi kevään työskentelyn tuloksia henkilöstön, opiskelijoiden ja sidosryhmien näkökulmasta. Tilaisuudessa kuullaan opiskelijakunnan ajatuksia, yrittäjien puheenvuoro KAMK kumppanuudesta ja rehtorin näkökulman esittely.

Lisätietoja:
Turo Kilpeläinen, rehtori
puh. 044 7101 600, turo.kilpelainen(at)kamk.fi

Sanna Kemppinen, henkilöstö- ja kehittämispäällikkö
puh. 044 7101 370, sanna.kemppinen(at)kamk.fi

Tiedostot