Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Expeditus Novus 2016 –rekrytointimessut

Uutisarkisto

Expeditus Novus 2016 –rekrytointimessut

29.1.2016 9.11

Expeditus Novus 2016 -rekrytointimessut järjestetään Kajaanin ammattikorkeakoulun kampuksella, Taito 2:n juhlasalissa keskiviikkona 3.helmikuuta klo 9 - 14. Tänä vuonna messujen painopisteenä on opiskelijoiden urasuunnittelu ja ammatillisen kasvun tukeminen. Tapahtumaan on tulossa näytteilleasettajia, seminaariluennoitsijoita, työvoimaneuvojia sekä yritysneuvojia. Suurin osa on lähiseutujen yrityksiä ja yhteisöjä.

Messujen yhteydessä järjestetään Työelämäseminaari ja workshopit. Seminaariluentojen aiheita ovat mm. työelämän abc ja työnhaku, sosiaalisen median hyödyntäminen työnhaussa, omaan urakehitykseen vaikuttaminen, tietoa työelämän pelisäännöistä ja työkaluja urasuunnitteluun. Seminaarissa puhujina ovat mm. OP Kainuu pankinjohtaja Hanna Niskanen sekä useita eri liittojen edustajia. Seminaariluentoja on Taito 2:ssa klo 9 – 15 välisenä aikana.

Työelämäseminaarissa järjestämme myös Verkostoitudu ja löydä piilotyöpaikat -koulutuksen yhteistyössä Uranoste-hankkeen kanssa. Kouluttajana on toimitusjohtaja Jaana Lauri Koreko Oy:stä. Koreko Oy on koulutus-, rekrytointi- ja konsultointipalveluja tarjoava yritys.

Messusalissa yritykset ja yhteisöt esittelevät toimintaansa ja samalla tavoittavat työharjoittelijoita, työntekijöitä sekä opinnäyte- ja projektityöntekijöitä. Pääasiallisia messuvieraita ovat Kajaanin ammattikorkeakoulun sekä toisen asteen opiskelijat, joille tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden solmia kontakteja yrityksiin. Messuilla järjestetään myös CV-neuvola ja Urakahvila yhteistyössä Kainuun TE-toimiston kanssa. CV-neuvolaan voi tuoda oman CV:n kommentoitavaksi. Lisäksi CV-neuvolassa voi keskustella mm. työpaikan hakemisesta ja työhaastatteluista. Urakahvilaan voi tulla keskustelemaan mm. yrittäjyydestä, urasuunnittelusta, jatkokoulutuksesta ja tulevaisuudesta.

Tapahtumalla lisätään Kajaanin ammattikorkeakoulun ja yritysten välistä yhteistyötä sekä parannetaan opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia Kainuussa. Rekrytointimessujen pääyhteistyökumppaneina ovat Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon -kuntayhtymä, Kainuun Osuuspankki, Bittium Oy sekä Jyty ry.  Messuille tulee näytteilleasettajia myös Kuopiosta, Iisalmesta ja Oulusta.

Messut järjestetään yhteistyössä Kajaanin ammattikorkeakoulun ja Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KAMOn kanssa yhdettätoista kertaa. Rekrytointimessujen toteutuksesta vastaa opiskelijakunta KAMO. Tapahtuma on kaikille avoin eikä yleisöltä peritä pääsymaksua. 

 Tutustu seminarin ohjelmaan.

Tervetuloa!

Lisätietoja: 
projektinjohtaja (KAMO) Pasi Ahoniemi, 044 3250 036 tai pasi.ahoniemi(at)kamk.fi 
projektinjohtaja (KAMK) Päivi Vaattovaara, 044 7101 648 tai paivi.vaattovaara(at)kamk.fi