Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Kevään toinen hakuaika AMK-koulutuksiin on alkanut

Uutisarkisto

Kevään toinen hakuaika AMK-koulutuksiin on alkanut

17.3.2015 10.00

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on haussa yhdeksän koulutusta päiväopiskeluna ja kolme monimuoto-opiskeluna sekä neljä YAMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Haku päättyy ja nettihaku sulkeutuu 9.4.2015 klo 15.00.

Kajaanin ammattikorkeakoulusta voit valmistua liiketalouden ja tietojenkäsittelyn tradenomiksi, tekniikan alalta insinööriksi, matkailualalta restonomiksi sekä lisäksi liikunnanohjaajaksi, sairaanhoitajaksi tai terveydenhoitajaksi. Päiväopiskeluna toteutettavissa koulutuksissa on tarjolla yhteensä 280 aloituspaikkaa.

Monimuoto-opetuksena toteutettavista koulutuksissa kevään haussa ovat mukana tradenomikoulutuksessa liiketalouden koulutus ja insinöörikoulutuksessa uutena tieto-ja viestintätekniikan koulutus (älykkäät järjestelmät) sekä sosiaali- ja terveysalalla sairaanhoitajan koulutus Kuusamossa. Monimuotokoulutuksissa aloituspaikkoja on tarjolla 60.

Ylempi AMK-tutkinto
KAMKissa alkaa syksyllä 2015 ylempään amk-tutkintoon johtava koulutus neljällä alalla. Uutena tänä vuonna aloittaa Liikunnan ylempi AMK-tutkinto, liikunta-alan kehittämisen ja johtamisen koulutus.

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot on tarkoitettu jo työelämässä toimiville ja ne antavat ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille mahdollisuuden syventää ammatillista osaamistaan. Opintojen laajuus on alasta riippuen 60–90 opintopistettä ja opiskelu tapahtuu pääosin työn ohessa. Edellytyksenä on ammattikorkeakoulun perustutkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus asianomaiselta alalta amk-tutkinnon jälkeen.

Kevään 2015 toinen hakuaika
Korkeakoulujen kevään yhteishaun toinen hakuaika alkaa tiistaina 17.3. Haussa on suurin osa ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen koulutuksia, lähes 1200 hakukohdetta. Hakuaika päättyy torstaina 9.4. klo 15.00.

Hakija, joka on hakenut kevään yhteishaussa ensimmäisenä hakuaikana tammikuussa, voi hakea myös yhteishaun toisena hakuaikana. Hänen tulee kirjautua Oma Opintopolku-palveluun ja lisätä hakulomakkeelle haluamansa hakukohteen. Hakijalla voi olla sekä ensimmäisessä että toisessa hakuajassa yhteensä kuusi (6) hakukohdetta samalla lomakkeella.

Lue lisää Kajaanin ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta ja hakemisesta www.olenhyvä.fi ja www.kamk.fi
Hae osoitteessa www.opintopolku.fi