Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Uutta KAMKissa - Liikunnan ylempi AMK-tutkinto

Uutisarkisto

Uutta KAMKissa - Liikunnan ylempi AMK-tutkinto

2.4.2015 14.00

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on koulutettu liikunnanohjaajia vuodesta 2005. Ensi syksynä KAMKissa alkaa ensimmäisen kerran Liikunta-alan kehittämisen ja johtamisen koulutus (ylempi AMK). Perustutkinnon suorittaneille ja kolmen vuoden työkokemuksen omaaville, tämä tutkinto on arvokas jatkokouluttautumisen mahdollisuus.  

KAMK aloittaa tänä syksynä uutena ylempi AMK – tutkintoon johtavan liikunnan kehittämisen ja johtamisen koulutuksen. Koulutus antaa opiskelijalle laaja-alaiset valmiudet ammatillisten taitojen jatkuvaan kehittämiseen sekä oppia liikunta-alan tutkitun tiedon ja menetelmien soveltamista työelämän muutoksissa.

Koulutus tähtää siihen, että valmistuttuaan opiskelija osaa johtaa ja uudistaa toimintaa sekä kykenee toimimaan vaativissakin asiantuntija- ja johtamistehtävissä. Lisäksi koulutus antaa valmiudet toimia monialaisissa ja- ammatillisissa työryhmissä unohtamatta kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Koulutuksen opinnot suoritetaan lähipäivinä, verkossa ja opintomatkojen muodossa. Kaikki opintojaksot sekä opinnäytetyö integroidaan työelämän kehittämiseen. ”Ylemmän tutkinnon opiskelija on näin ollen hyvä voimavara työpaikoilla”, kertoo liikunnan yliopettaja Katri Takala.

Liikunnan kehittämisen ja johtamisen koulutus antaa lisäarvoa aktiviteettimatkailun painoalalle, joka on käynnistynyt KAMKissa hyvin liikunnan ja matkailun yhteistyönä. Yhteistyö jatkuu edelleen ja liikunnan sekä matkailun opiskelijat voivat toimia usein yhtenä ryhmänä suorittamassa ylemmän AMK opintoja. Yhteistyötä tehdään myös muiden KAMKin ylempien koulutusalojen kanssa varsinkin johtajuus- ja kehittämisopinnoissa. Valinnaisissa opinnoissa opiskelijalle tarjotaan mahdollisuus kehittää liikunta-alan työyhteisön ohjausosaamista sekä syventyä hyvinvointiteknologiaan. Lisäksi valinnaisia ammattiopintoja toteutetaan yhteistyössä Lapin ammattikorkeakoulun kanssa.

Liikunnanohjaaja (ylempi AMK) -tutkintoon voi hakea liikunnanohjaaja (AMK) tutkinnolla tai vastaavalla korkeakoulututkinnolla kevään 2015 yhteishaussa 17.3 - 9.4.2015. Työkokemusta tulee olla vähintään kolme vuotta. Lue lisää koulutuksesta!

Lisätietoja:
Kajaanin ammattikorkeakoulu

Yliopettaja Katri Takala
Puh. 044 7101 625
Email. etunimi.sukunimi(at)kamk.fi