Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Avoimet ovet - Opiskelijan Kajaani -tapahtuma KAMK:lla 8.10.

Uutisarkisto

Avoimet ovet - Opiskelijan Kajaani -tapahtuma KAMK:lla 8.10.

avoimetovet_2013.jpgAvoimet ovet 2013
6.10.2014 10.00

Kajaanin ammattikorkeakoulun Avoimet ovet -tapahtuma järjestetään yhdeksännen kerran keskiviikkona 8.10.2014 klo 8 – 15. Tapahtumassa esitellään ammattikorkeakoulun opintotarjontaa sekä Kajaania opiskelupaikkakuntana. Tapahtumassa esittäytyy myös alueen harrastustoimijoita monipuolisesti.

Avoimet ovet -tapahtumaan on kutsuttu opintojensa loppuvaiheessa olevia toisen asteen opiskelijoita Kainuusta, Koillismaalta, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalta sekä Pohjois-Karjalasta ja Ylä-Savosta. Paikalle odotetaan noin 1200 kävijää. Avoimet ovet –tapahtuman ohjelma löytyy kokonaisuudessaan tapahtumasivuilta: http://www.opiskelijankajaani.fi/Suomeksi/Avoimet_ovet/Ohjelma.iw3

Koulutusten esittelypisteitä on eri puolilla kampusta ja myös piha-alueella. Lisäksi Taito 2:n liikuntasalissa esittäytyy Hakijapalvelut ja kävijöillä on mahdollisuus kysyä korkeakoulujen uudistuneesta yhteishausta. Salissa on monenlaista ohjelmaa päivän aikana liikunnanohjaajaopiskelijoiden esityksistä tanssiesityksiin.

”Opiskelijan Kajaani –teemalla toteuttavan tapahtuman järjestelyissä ovat KAMKin eri alojen opiskelijat keskeisessä asemassa. Tapahtuma on osoitus siitä, mitä tarkoittaa Tekevä ammattikorkeakoulu. Opiskelijat opiskelevat meillä Kajaanissa ensimmäisestä opiskeluvuodesta alkaen monipuolisissa käytännön projekteissa. Näin oppiminen kertyy kokemusten kautta ja on siten paitsi tehokkaampaa myös haasteellisempaa ja usein myös hauskaa.” sanoo tapahtuman projektipäällikkönä toimiva osaamisaluejohtaja Heli Itkonen. Tradenomiopiskelija Joni Liimatainen suorittaa parhaillaan opintoihinsa liittyvää harjoittelua KAMK:n markkinoinnissa ja iloitsee mahdollisuudesta olla mukana tapahtuman järjestämisessä. ”On mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea ison tapahtuman järjestämisessä täytyy ottaa huomioon ja olla itse paitsi suunnittelemassa, myös toteuttamassa tapahtumaa.”

Tapahtuma toimii myös lähtölaukauksena Vimpelinlaakson kampuksen herruudesta käytävään kilpailuun, 8-otteluun. Kilpailussa ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta ovat jo useana vuonna kisailleet keskenään kahdeksassa eri lajissa lukuvuoden aikana. Tänä vuonna mukaan tulee myös Kainuun ammattiopisto, eli kisaa käydään koko kampuksen tasolla. Ensimmäinen laji on tikanheitto, jossa kilpaillaan klo 10:00 – 10:30.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kajaanin ammattikorkeakouluun!


Lisätietoja:

Opiskelijan Kajaani / KAMK:n Avoimet ovet –tapahtumasta:
Heli Itkonen, osaamisaluejohtaja liiketoimintaosaaminen ja innovaatiot, puh. 044 7101 447, heli.itkonen(at)kamk.fi
Airi Meriläinen, opintoasiainpäällikkö, puh. 044 7101 618, airi.merilainen(at)kamk.fi