Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Kajaanin ammattikorkeakoulun kansainvälinen viikko 16.-20.3.2015

Uutisarkisto

Kajaanin ammattikorkeakoulun kansainvälinen viikko 16.-20.3.2015

12.3.2015 10.09

Kajaanin ammattikorkeakoulu järjestää kansainvälisen viikon ulkomaalaisille yhteistyökorkeakouluilleen 16.- 20.3.2015. Kansainvälisen viikon tavoitteena on esitellä Kajaanin ammattikorkeakoulun toimintaa yhteistyökoulujen edustajille ja syventää entisestään koulujen välistä yhteistyötä.

Kajaaniin saapuu opettajia ja koulujen henkilökuntaa kymmenestä eri maasta yhteensä 24 henkilöä. Pääasiallisesti osallistujat ovat Euroopasta, mutta ryhmästä löytyy myös opettajia Singaporesta, Thaimaasta ja Ugandasta. 

Viikon aikana saapuvat opettajat osallistuvat oppitunneille, opettavat Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoita sekä pitävät lyhyitä esitelmiä omista kouluistaan, joita myös opiskelijat pääsevät seuraamaan ja joihin he voivat hakea myös kansainväliseen vaihtoon. Lisäksi vieraille esitellään KAMK:n koulutuksia, pelialaa sekä simulaatioympäristöjä (Athene, ajoneuvosimulaatiot).

Tänä vuonna KV-viikon osana järjestetään hoitotyön koulutusohjelmassa intensiivikurssi nimeltään ”International Perspectives into Evidence-Based Nursing Practices”. Luennot sekä opiskelijoiden tekemät ryhmätyöt käsittelevät näyttöön perustuvan hoitotyön kehittämistä, ja aiheina ovat mm. potilasturvallisuus ja eettiset asiat. Intensiivikurssi tarjoaa sairaanhoitajaopiskelijoille mahdollisuuden osallistua vieraskieliseen opetukseen sekä KAMK:n opettajille mahdollisuuden tiimiopettaa ja työskennellä yhdessä ulkomaalaisten opettajien kanssa.

Yhteisellä viikolla pystytään panostamaan vierailuun enemmän sekä tarjoamaan monipuolisempaa ja mielekkäämpää ohjelmaa ja yhteistä tekemistä. Viikon aikana ulkomaalaiset vieraat osallistuvat huskysafarille sekä kokeilevat lumikenkäilyä ja avantouintia saunomisineen. Maanantai-iltana vieraille järjestetään kampuksella tervetuliaistapahtuma, jossa heillä on aikaa tutustumiselle ja vapaalle seurustelulle.

Lisätiedot:
Meira Kaikkonen   
Kv-suunnittelija   
Puh 044 7101 617  

Jaana Härkönen
Lehtori, Kv-koordinaattori
Puh. 044 7101 028

s-posti: etunimi.sukunimi@kamk.fi