Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Teknologian kaupallistamisen erikoistumisopinnot

Uutisarkisto

Teknologian kaupallistamisen erikoistumisopinnot

CEMIS_team.jpgCEMISin Business Development -tiimi Joonas Tikkanen (vas.), Anas Al Natsheh ja Antti Rimpiläinen
5.10.2015 11.30

Kajaanin ammattikorkeakoulu käynnistää teknologian kaupallistamisen erikoistumisopinnot. Koulutuskokonaisuus on ainoa laatuaan Suomessa ja se toteutetaan yhteistyössä CEMISin kanssa.  Koulutukseen kuuluu 4 viiden opintopisteen kurssia ja mahdollisuus tehdä työharjoittelu ja / tai lopputyö CEMIS Business Development -tiimissä.

Teknologian kaupallistaminen on suuri haaste Suomessa ja kansainvälisesti. Tekniikan ja kaupallisen liiketoiminnan yhdistäminen on ratkaisevan tärkeää monella alalla, jotta keksinnöt ja uudet tuotteet menestyvät markkinoilla. Opintokokonaisuudessa käsitellään muun muassa eri tapoja mennä markkinoille, erilaisia liiketoimintamalleja ja tuotteiden kehittämistä valmiiksi myyntiin. Opinnot antavat käytännön työelämän valmiuksia ja toimintavaihtoehtoja, joihin liittyvää osaamista syvennetään harjoitustöissä yritysten kanssa.

Teknologian kaupallistamisen erikoistumisopinnot sopivat niin liiketalouden, teknologian kuin pelialan opiskelijoille. Alan osaajille on käyttöä monissa yrityksissä.

Lisätietoa
CEMIS Business Development

Anas Al Natsheh, yliopettaja

Johtava liiketoiminnan kehitysasiantuntija

044 7101 228

anas.alnatsheh(at)kamk.fi