Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Ancestory iskee pelimarkkinaan

Uutisarkisto

Ancestory iskee pelimarkkinaan

12.10.2015 12.00

Ancestory PC-peli julkaistaan tiistaina 13.10.2015 klo 20.00. Peli tulee myyntiin Steam-kauppapaikkaan ja ennakkoarviot pelistä lupaavat hyvää.

Ancestory on sekoitus vuoropohjaista strategiaa ja korttipeliä. Pelaajat pääsevät rakentamaan erilaisia korttipakkoja ja taktiikoita monelle eri taistelukentälle. Kentällä ohjataan omaa shamaania toista heimoa vastaan, kutsutaan apureita manalasta mukaan taisteluun, sekä loitsitaan voimakkaita taikoja.

Ancestory on ensimmäinen kajaanilainen opiskelijaprojekti, jolla on julkaisulupa Steam-kauppapaikalle. Pelin kehittämisestä on vastannut Kajaanin ammattikorkeakoulun toisen vuoden pelialan opiskelijoista koostuva pelikehitystiimi. Pelitiimin tuottaja Tatu Teittinen odottaa pelin lanseerausta. ”Fiilikset ovat toiveikkaat ja odotamme paljon pelaajia. Pelaajien kommentit ovat meille tärkeitä ja ratkaisevat mihin suuntaan Ancestorya kehitetään”, jatkaa Teittinen.

Ancestoryn pelikehitystiimiin kuuluu yhteensä yhdeksän Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijaa: Tatu Teittinen, Joni Vuolas, Lauri Taavila, Mikko Niiranen, Maarit Nurminen, Tero Vääräniemi, Tuukka Mäkinen, Oona Salla ja Heikki Seppänen. Pelin julkaisee Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoista ja alumneista koostuva Kajak Games Osuuskunta.

Lisätietoja

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Tatu Teittinen, Tuottaja
tatu(at)ancestorygame.com
http://ancestorygame.com
+ 358 400524010

Ancestory Steam Sivu:
http://store.steampowered.com/app/349840
Hinta: 14,99€ (-10% ensimmäisen viikon aikana)

Ancestoryn kuvapankki medialle:
http://ancestorygame.com/press/

Ancestory promovideo:
https://www.youtube.com/watch?v=QHW4r6OSqjA