Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Rajan ylittävää matkailuyhteistyötä - White Road hankeen seminaari Kostamuksessa ja Suomussalmella

Uutisarkisto

Rajan ylittävää matkailuyhteistyötä - White Road hankeen seminaari Kostamuksessa ja Suomussalmella

11.4.2014 10.00

White Road hankkeella edistetään matkailuyhteistyötä kehittämällä rajan ylittäviä matkailun ohjelmapalvelutuotteita Kainuu - Koillismaa –alueella Suomessa ja Venäjän Karjalan pohjoisosissa. Tätä kautta edistetään alueen matkailullista vetovoimaa ja lisätään matkailijamääriä.

Hankkeen ensisijaisena kohderyhmänä ovat matkailualan yrittäjät ja yritystoimintaa tukevat julkiset organisaatiot. White Road –hankkeessa kehitetään ja osin luodaan uusia korkeatasoisia ja modernin matkailijan näkökulmasta helposti hankittavia matkailutuotteita ja niiden yhdistelmiä. Rajan ylittävää yhteistyötä syvennetään edistämällä yritysten välistä yhteistyötä niin tuotekehityksen kuin yhteismarkkinoinninkin saralla – tähän mennessä hankkeen toteuttamiin tapahtumiin on osallistunut jo yli 50 matkailualan yritysten edustajia Venäjältä ja Suomesta. Hankkeen markkinointiponnistukset suunnataan Etelä-Suomen, Venäjän (Moskova-Pietari) ja Keski-Euroopan markkinoille.

Kajaanin ammattikorkeakoulun (KAMK) hallinnoimassa ja Karelian ENPI CBC –ohjelmasta pääosin rahoitetussa White Road -hankkeessa on yhteensä 13 partneria; partnereista 5 on Suomesta, 7 Venäjältä ja 1 Alankomaista. Hankkeen toteutusaika on 30.10.2012-31.12.2014.

White Road –hanke järjestää 23.-25.4.2014 tuotekehitysseminaarin ja –workshopin Kostamuksessa (23.4.) ja Suomussalmella (24.-25.4.). Tapahtumassa pureudutaan erilaisten tapahtumien yhteismarkkinointiin sekä kulttuuriin ja luontoon perustuvien matkailutuotteiden kehittämiseen ja markkinointiin. Tapahtuman ohjelma on liitteenä.

Lisätietoja hankkeesta ja tapahtumasta: 

Kajaanin ammattikorkeakoulu, projektipäällikkö Petri Muje
Puh. 044 7157 004, petri.muje(at)kamk.fi

 

Tiedostot