Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Kaipaako osaamisesi päivittämistä – Miksi et kokeilisi verkko-opiskelua?

Uutisarkisto

Kaipaako osaamisesi päivittämistä – Miksi et kokeilisi verkko-opiskelua?

28.1.2015 11.00

Kajaanin avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa vaivattoman ja edullisen tavan päivittää omaa osaamista. Erityisesti liiketalouden alalla tarjontaa on runsaasti myös verkko-opetuksena. Verkon kautta opiskelu tarjoaa aikaan ja paikkaa sitoutumattoman tavan opiskella juuri niitä asioita, joita tämän päivän työelämässä tarvitaan.

KAMK:n avoimen ammattikorkeakoulun opintojaksoille on mahdollista osallistua Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPAn kautta. Tarjolla on opintojaksoja mm. johtamisesta, asiakaspalvelusta, yritystoiminnasta, taloushallinnosta ja juridiikasta. Opetus toteutetaan helppokäyttöisessä Moodle-oppimisympäristössä, ja kouluttajan tuki on käytettävissä koko opiskelujen ajan. Avoimen AMK:n opinnot ovat myös edullinen vaihtoehto: ne maksavat vain 15 € / 1 opintopiste.

Koulutuksiin osallistuneet henkilöt ovat antaneet opintojaksoista mm. seuraavanlaista palautetta:

• Yllätyin todella positiivisesti. Opettaja oli aktiivisesti mukana kurssilla (vaikka verkkokurssi olikin). Vastauksen kysymykseen ja palautteet tehtävistä sai todella nopeasti. Aihetta oli käsitelty monesta näkökulmasta ja sain hyvän yleiskuvan henkilöverotuksesta. (Opiskelija henkilöverotus-opintojaksolta)

• Ohjeet olivat hyvät ja tarvittaessa sai lisäohjausta. Antoi hyvän kokonaiskuvan riskienhallinnasta. (Opiskelija riskienhallinta-opintojaksolta)

• Verkko-opintomahdollisuus on hieno asia. Sain nopeat vastaukset opettajalta. Voin suositella; tulipa pysähdyttyä hetkeksi pohtimaan omaa sekä organisaation viestintää. (Opiskelija työyhteisöviestintä-opintojaksolta)

• Aloitin juuri työt liikenteenhoitajana, joten kurssista oli minulle paljon hyötyä. Halusin nimenomaan täysin verkossa käytävän kurssin. En oikeastaan kaivannut lisäohjausta, tehtävät ja ohjeistus olivat selkeitä. Opin paljon hyödyllistä tietoa, jota tarvitsen työssäni. (Opiskelija vienti- ja tuontitoiminta -opintojaksolta)

Lisätiedot:
suunnittelija Tuula Rajander, puh. 044 7101 518 
koulutussihteeri Tiina Silvennoinen, puh. 044 7101 124

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi(at)aikopa.fi.
Koulutustarjonta löytyy osoitteesta: www.aikopa.fi/koulutukset