Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Ainutlaatuinen videoaineisto Kainuusta

Uutisarkisto

Ainutlaatuinen videoaineisto Kainuusta

28.5.2015 8.00

Kajaanin ammattikorkeakoulun hallinnoimassa Ylä-Kainuun matkailun kehittämishankkeessa luotiin ainutlaatuinen panoraamakuva- ja videoaineisto Hyrynsalmen ja Suomussalmen matkailukohteista ja yrityksistä. Yli 60 panoraamakuvaa ja yli 30 videota esittelevät matkailualueen luontoa, tapahtumia, aktiviteetteja ja palveluja aina Hossasta Ukkohallaan. Osa videoista on tekstitetty myös englannin-, saksan-, ranskan-, venäjän- ja vietnaminkielisenä.

Tehoa yritysten markkinointiin

Yrityksille saatava hyöty hankkeesta on ilmeinen. Yrittäjät ovat hyödyntäneet panoraamakuvia ja videoita linkittämällä niitä verkkosivuilleen ja jakamalla sosiaalisessa mediassa. Valokuvat ovat oleellinen osa alueen matkailuesitettä ja edistävät alueen markkinointia.

”Kiinnostava sisältö on oleellista tämän päivän sähköisessä markkinoinnissa. Panoraamakuvat luonnosta ja käyntikohteista, videot matkailijalle tarjolla olevasta tekemisestä ja tapahtumista tuovat Kainuun lähemmäksi kauempaakin tulevaa matkailijaa”, toteaa projektipäällikkö Esa Järvenoja.

Yhteistyöllä menestykseen

Tiivis yhteistyö paikallisten yritysten kanssa on ensiarvoisen tärkeää Kajaanin ammattikorkeakoulun hanketoiminnalle. Uutta tietoa ja hyviä käytäntöjä soveltamalla edistetään yritysten kilpailukykyä.

Ylä-Kainuun matkailun kehittämishankkeen tavoitteena oli kehittää ja rakentaa yhteistyötä yli kuntarajojen sekä edistää alueen matkailuyritysten sähköistä näkyvyyttä ja markkinointia. Hanketta rahoitti Kainuun liitto. Hyrynsalmen ja Suomussalmen kunnat, Kajaanin ammattikorkeakoulu ja mukana olleet 30 yritystä vastasivat hankkeen yksityisrahoituksesta.

Panoraamakuvasto löytyy osoitteesta: http://www.matkallakainuussa.fi


Lisätietoja:    

Esa Järvenoja
Projektipäällikkö
Kajaanin ammattikorkeakoulu
puh.  044 7101 369