Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Koulutus- ja opiskelijan polku esillä KAMKin Avoimet ovet -tapahtumassa

Uutisarkisto

Koulutus- ja opiskelijan polku esillä KAMKin Avoimet ovet -tapahtumassa

5.10.2015 14.00

Kajaanin ammattikorkeakoulun Avoimet ovet -tapahtumaa vietetään tänä vuonna jo 10. kertaa keskiviikkona 7.10.2015 klo 8 – 15. Tämän vuoden teema ”Missä minun on hyvä - opiskella, rakentaa urapolkuani, tulevaisuuttani”, esittelee koulutusten lisäksi opiskelijan polkua sekä eri palveluita ja toimintoja, joita opiskelija kohtaa opiskeluvuosiensa aikana KAMKissa.

Avoimet ovet -tapahtumaan on kutsuttu opintojensa loppuvaiheessa olevia toisen asteen opiskelijoita Kainuusta, Koillismaalta, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalta sekä Pohjois-Karjalasta ja Ylä-Savosta. Paikalle odotetaan noin 1300 kävijää.

Koulutusten esittelyt on sijoitettu eri puolille kampusta. Piha-alueella voi tutustua muun muassa matkailun ja liikunnan opiskelijoiden esittelypisteisiin sekä muuhun ohjelmatarjontaan. Taito 2 –rakennuksen messusalissa on esillä KAMKin hakija- ja opiskelijapalvelut, kansainvälisyyspalvelut sekä KAMKin opiskelijakunta ja opiskelijoiden omat yhdistykset ja osuuskunnat. Myös opiskelijan hyvinvointiin ja –terveyteen läheisesti liittyvät palvelut löytyvät salin esittelytarjonnasta. Päivän aikana messusalissa esiintyvät liikunnanohjaajaopiskelijat tanssiesityksillään.

Missä minun on hyvä –teemalla toteutettavan tapahtuman järjestelyissä ovat KAMKin eri alojen opiskelijat keskeisessä asemassa. ”Tapahtuma on osoitus siitä, mitä tarkoittaa Tekevä ammattikorkeakoulu. Tekemällä oppiminen on tehokasta, haasteellista mutta myös hauskaa”, tapahtuman projektipäällikkönä toimiva osaamisaluejohtaja Heli Itkonen kertoo. Tradenomiopiskelija Maria Grönroos tekee parhaillaan opintoihinsa liittyvää harjoittelua KAMKin markkinoinnissa ja iloitsee mahdollisuudesta olla mukana tapahtuman järjestelyissä. ”On mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea ison tapahtuman järjestämisessä täytyy huomioida ja olla itse paitsi suunnittelemassa, myös toteuttamassa tapahtumaa.”

Tapahtuma toimii myös lähtölaukauksena Vimpelinlaakson kampuksen herruudesta käytävään kilpailuun, 5-otteluun. Kilpailussa Kajaanin ammattikorkeakoulun sekä Kainuun ammattiopiston opiskelijat ja henkilökunta kisailevat keskenään viidessä eri lajissa lukuvuoden aikana. Ensimmäinen laji on tikanheitto -kilpailu, joka starttaa messusalissa klo 11:30.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kajaanin ammattikorkeakouluun!

Lisätietoja KAMKin Avoimet ovet –tapahtumasta

Heli Itkonen
osaamisaluejohtaja
Liiketoimintaosaaminen ja innovaatiot
puh. 044 7101 447, heli.itkonen(at)kamk.fi

Airi Meriläinen
opintoasiainpäällikkö
puh. 044 7101 618, airi.merilainen(at)kamk.fi

Avoimet ovet –tapahtuman ohjelma löytyy kokonaisuudessaan tapahtumasivuilta:
http://www.opiskelijankajaani.fi/Suomeksi/Tapahtumat/Avoimet-Ovet-KAMKssa/Ohjelma