Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Kajaanin ammattikorkeakoulu ottaa käyttöön vaihtoehtoiset opetuksen järjestelyt

Uutisarkisto

Kajaanin ammattikorkeakoulu ottaa käyttöön vaihtoehtoiset opetuksen järjestelyt

15.3.2020 20.00

WHO on linjannut, että COVID-19 epidemia on saavuttanut pandemian tason. Tartuntariskin välttämiseksi Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK) siirtyy käyttämään etätyömahdollisuuksia ja etätyöopiskelua mahdollisimman laajalti, silloin kun se on sovellettavissa. 

”Etätyöhön ja etäopiskeluun siirtyminen ei tarkoita, että sulkisimme toimintamme. Sen päätöksen tekee tarvittaessa aluehallintovirasto”, toteaa rehtori Matti Sarén.

Vaihtoehtoiset opetuksen järjestelyt ja etätyömahdollisuudet otetaan käyttöön maanantaina 16.3. ja ne ovat käytössä niin kauan tilanne sitä vaatii. Opetus ja opiskelijoiden palvelut toimivat pääsääntöisesti digitaalisten palveluiden kautta.
 
Etätyötä tehdään niissä tehtävissä, joissa se on mahdollista. Kaikki toiminnot, jotka edellyttävät kampuksella tehtävää työtä jatkuvat normaalisti sekä opetuksen, asiantuntijapalveluiden sekä TKI-toiminnan osalta. Työhön liittyvät palaveri ja kokoukset järjestetään etävälinein.
 
”Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja teemme kaiken tarvittavamme turvallisen työskentely- ja opiskeluympäristömme eteen”, toteaa Sarén.
 
KAMKin ajankohtaiset tiedotteet ja ohjeet koronaviruksen vaikutuksista julkaistaan verkkosivuillamme osoitteessa kamk.fi/koronavirus. Tiedotamme henkilökuntamme ja opiskelijoitamme mahdollisista muutoksista aktiivisesti.
 
 
Lisätietoja:
Rehtori
Matti Sarén
p. 044 7101 600
matti.saren(@)kamk.fi