Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / KAMK'24-strategia ja nimityksiä Kajaanin ammattikorkeakoulussa

Uutisarkisto

KAMK'24-strategia ja nimityksiä Kajaanin ammattikorkeakoulussa

11.12.2015 11.00

Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK) on työstänyt KAMK’24-strategiaa yhdessä henkilöstön, opiskelijoiden ja sidosryhmien kanssa. Strategian päivitysprosessin myötä organisaatiota on uudistettu. Organisaatiouudistuksen myötä Kajaanin ammattikorkeakoulun johto- ja esimiestehtävissä tapahtuu muutoksia.

Vuoden 2016 alusta alkaen kehitysjohtajiksi on valittu Eija Heikkinen vastuualueenaan koulutuspalveluiden johtaminen ja Mikko Keränen vastuualueenaan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopalveluiden (TKI) johtaminen. Hallinto- ja talousjohtaja Merja Mäkinen jatkaa tehtävissään ja hänen vastuualueenaan on hallinnon ja kampuspalveluiden johtaminen. Merja Mäkinen on myös rehtori/toimitusjohtaja Turo Kilpeläisen sijainen ja varatoimitusjohtaja.

KAMK:n viiden osaamisalueen koulutuspäälliköiksi on valittu:
Jaana Kemppainen, Sairaan- ja terveydenhoito
Jari Kähkönen, Kone- ja kaivostekniikka
Kimmo Nikkanen, Tietojärjestelmät
Hannele Siipola, Liiketoiminta ja innovaatiot
Katri Takala, Aktiviteettimatkailu

KAMK’24-strategiassa KAMK tulee vahvistamaan profiiliaan sekä strategisia kumppanuuksia niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Kajaanin ammattikorkeakoulun hallitus käsittelee strategiaa vielä joulukuun aikana. Strategisia tavoitteita edistävissä toimenpiteissä keskitytään organisaation uudistamisen lisäksi ala- ja alueperustaisen yhteistyön systematisointiin sekä osaamisen vaikuttavuuden vahvistamiseen. Uudistusten ja strategiapäivityksen keskeisinä ajureina ovat olleet raju yhteiskunnallinen ja korkeakoulusektorin muutos. Lisäksi opetus- ja kulttuuriministeriö on edellyttänyt ammattikorkeakouluja päivittämään strategioitaan.

Lisätietoja
Turo Kilpeläinen, rehtori
Puh. 044 7101 600, turo.kilpelainen(at)kamk.fi