Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Liikunta-alan työelämäpäivä 2023

Liikunnan ammattilaisten työelämäpäivä  

- tule, verkostoidu ja hyödynnä yhteistyön voima 

Tervetuloa Suomen monipuolisimmalle liikunta-alan kampukselle Vuokatin urheiluopistolle!

Tule tutustumaan Vuokatin kampuksen koulutustarjontaan ja kuulemaan, miten voisit hyödyntää opiskelijoiden osaamista oman yrityksesi toiminnassa. Haluaisitko tehdä yhteistyötä Kainuun ammattiopiston Vuokatti Sport Academyn opiskelijoiden kanssa? Tarjoaisitko työelämäprojektin tai opinnäytetyötoimeksiannon Kajaanin ammattikorkeakoulun liikunta-alan opiskelijoille? Vai hyötyisikö yrityksesi Jyväskylän yliopiston Vuokatin liikuntateknologian opiskelijoiden osaamisesta?

Järjestämme työelämäpäivän liikunta- ja hyvinvointialan yrityksille sekä kunnallisille ja kolmannen sektorin toimijoille keskiviikkona 20.9.2023 Vuokatissa. Päivän tavoitteena on, että alan toimijat saavat tietoa alueen liikunta-alan koulutuksista ja pääsevät keskustelemaan koulutusten järjestäjien ja opiskelijoiden kanssa erilaisista yhteistyömuodoista

Ohjelma ke 20.9.

Ohjelmassa on aamupäivällä seminaari, jossa kainuulaiset liikunta-alan koulutustoimijat esittäytyvät. Lounaan jälkeen on aikaa verkostoitumiselle ja uusien yhteistyömuotojen luomiselle. Päivän päättää opiskelijoiden ohjaama liikuntatreeni tai vaihtoehtoisesti tutustuminen JYU:n Vuokatin liikuntateknologian yksikön tiloihin. 

Kainuulainen liikunta-alan opintopolku

Suomen laajimmalla liikunta-alan koulutuspolulla voit yhdistää urheilu-urasi opintoihin ja opiskella kaikilla koulutusasteilla liikuntatieteiden tohtoritutkintoon asti. Tervetuloa liikunta-alan kampukselle Vuokatin urheiluopiston inspiroivaan ympäristöön.

Ilmoittautuminen

Lisätietoja

Vuokatin kampusyhteistyöryhmä

Jaana Kari, p. 044 7157080, jaana.kari(at)vuokattisportacademy.fi