Palaa koulutushakuun

Tradenomi (ylempi AMK), Liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen, Kuusamo

Kajaanin ammattikorkeakoulu toteuttaa Kuusamossa liiketalouden ylemmän ammattikorkeakoulutuksen ryhmän. Koulutus sisältää osaamista laajentavia ja syventäviä opintoja johtamisesta ja kehittämisestä. Opinnoissa korostuvat johtamis- ja kehittämisosaaminen sekä tiedolla johtaminen, myös kansainvälisessä toimintaympäristössä. Opiskelija valitsee opintoja henkilöstö- ja talousjohtamisesta, markkinoinnista sekä HR-  ja  innovaatiotoiminnasta. Koulutuksessa pureudutaan johtamisen ja rekrytoinnin haasteisiin ja mm. työantajakuvan rakentamiseen parhaiden osaajien saamiseksi. 

Koulutuksen laajuus on 90 opintopistettä ja sen suorittaminen kestää noin 2 vuotta työn ohessa. Koulutus toteutetaan ns. monimuoto-opetuksena ja lähipäiviä on keskimäärin noin 1 pv kuukaudessa. Koulutuksen lähipäivät ovat opintojen alussa Kuusamossa. Myöhemmin osa opintojen lähipäivistä voi olla Kajaanissa, riippuen opintojaksovalinnoista. 
 
 
Koulutuspaikat
20
Laajuus
90 op
Kesto
2 vuotta
Tutkintonimike
Tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration
Lisätietoja
Kehityspäällikkö Eija Heikkinen, eija.heikkinen(@)kamk.fi, puh. 044 7101 202
Opiskelu
monimuotokoulutus, etäopetus, lähiopetus
Hakeminen
Haku koulutukseen kevään toisessa yhteishaussa 17.3.-31.3.2021
Valintakokeet
Tiedot valintakokeesta päivitetään myöhemmin.
Tradenomin ylempi ammattikorkeakoulututkinto on tarkoitettu liiketalouden ammattikorkeakoulututkinnon tai muun alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille.  

Tutkinnon lisäksi pääsyvaatimuksena on vähintään 2 vuoden työkokemus asianomaiselta alalta. Asianomaiseksi alaksi katsotaan ala, jolle nyt ollaan hakemassa sekä ala, jolta korkeakoulututkinto on. Työkokemus voi olla hankittu korkeakoulututkinnon jälkeen tai myös aiemmin suoritetun opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Opintojen laajuus on 90 opintopistettä. Opinnot kestävät noin kaksi vuotta työn ohessa suoritettuna. Koulutus on suunniteltu jo työelämässä toimiville ammattilaisille ja toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Opinnot koostuvat lähiopetuspäivistä, itsenäisestä työskentelystä ja etätehtävistä. Lähiopetusta on keskimäärin kaksi päivää kuukaudessa. Osa opinnoista toteutetaan suomen kielellä ja osa englannin kielellä.  

Keskeinen osa tutkintoa on 30 opintopisteen laajuinen kehittämistehtävä, joka suunnitellaan ja toteutetaan niin, että se tukee oman työyhteisön kehittämistä.