Palaa koulutushakuun

Tradenomi, liiketalous monimuoto (Kuusamo)

Tammikuussa 2019 alkava monimuotokoulutus toteutetaan Kuusamossa matkailupainotteisena. 
Koulutuksen keskeisiä sisältöjä ovat matkailu ja business. Opintojen tavoitteena on antaa opiskelijalle laaja-alainen liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto. Pääaineopinnot vahvistavat opiskelijan liiketoimintaosaamista, tiimityötaitoja ja työyhteisön viestintätaitoja. Opintokokonaisuus antaa sinulle valmiudet toimia sekä yksityissektorin että julkishallinnon tehtävissä, jotka edellyttävät liiketaloudellista osaamista. Erilaiset yritykset ja organisaatiot toimivat ammattikorkeakoulun omien oppimisympäristöjen lisäksi opintojen toteuttamisympäristöinä. Pääset tekemään yhteistyötä työelämän kanssa läpi opiskeluaikasi.


 
Koulutuspaikat
20
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Tradenomi (AMK)
Lisätietoja
Koulutuspäällikkö Kimmo Nikkanen, puh. 044 710 1409, etunimi.sukunimi@kamk.fi
Opiskelu
Monimuotokoulutuksena: iltaopetus, viikonloppuopetus, lähiopetusjaksot, etäopetus, päivopetus
Hakeminen
5.-19.9.2018. Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi 
Valintakokeet
Valintakoe järjestetään maanantaina 29.10.2018 kello 12.00 - 14.00, ilmoittautuminen alkaa 11.30. Hakijoille järjestetään myös erillinen koe Kuusamon lukion auditoriossa.

Koulutus antaa valmiudet toimia liiketalouden ammattilaisena monenlaisissa asiantuntijatehtävissä myös kansainvälisessä ympäristössä. KAMK tukee yrittäjäksi ryhtymistä eri tavoin (Business Trail, NY Start Up, Osuuskunnat).

Itsenäiset oppimistehtävät on kytketty opiskelijan omaan työyhteisöön. Työelämäkumppaneille tehtävät oppimistehtävät ja harjoittelujaksot edesauttavat verkoston rakentamista ja urakehitystä.

Tehtävänimikkeitä ovat mm.

•Myyntineuvottelija
•Markkinointisihteeri
•Matkailutoimiston virkailija
•Matkailupäälliköt ja -virkailijat
•Yrittäjä
•Markkinointiassistentti

Voit laatia henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman, jonka mukaan etenet opinnoissasi. Opinnot suoritetaan monimuoto-opiskeluna. Lähiopetuspäiviä Kuusamossa on pääsääntöisesti kerran kuukaudessa ti–ke. 

Työn ohessa opiskelu onnistuu – mutta sinun pitää varata viikoittain opiskeluun aikaa. Yksi opintopiste on noin 27 tuntia opiskelijan työtä. Kehität osaamistasi tekemällä oppimistehtäviä oppimisalustojen kautta. 

Opiskelu toteutetaan pääosin virtuaalisesti. Osallistuminen opiskeluun edellyttää opiskelijalta riittäviä tietoliikenneyhteyksiä sekä tietokoneen ääni- ja video-ominaisuuksia. 

Opinnoissa teet työyhteisöihin kehittämistehtäviä. Opintoihin kuuluu yhteensä 5 kk työharjoittelua joko nykyisessä tai etsimässäsi muussa työyhteisössä.

Opinnot alkavat lähiopetusjaksolla 8.–9.1.2019. 

Seuraavat lähiopetusjaksot ovat 5. - 6.2., 23. - 24.4., 21. - 22.5., 13. - 14.8., 10. - 11.9., 29. - 30.10., 19. - 20.11. ja 17. - 18.12.2019.