Palaa koulutushakuun

Tourism, haussa keväällä 2024

Opiskellessasi restonomiksi englanninkielisessä matkailun koulutuksessa (Bachelor of Hospitality Management)  saat vahvan pohjan matkailualan asiantuntijuuteen, jolloin voit työskennellä erilaisissa alan suunnittelu-, kehittämis- ja toteutustehtävissä. Koulutus antaa myös valmiuksia yrittäjyyteen. Opiskelu englanniksi monikulttuurisessa opiskelijaryhmässä antaa sinulle erinomaiset eväät työskennellä kansainvälisessä ympäristössä.

Tourism -koulutuksessa (Bachelor of Hospitality Management) opiskelet asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista tuotekehitys- ja markkinointiosaamista ja sovellat teoriassa hankittua osaamista mm. matkailutuotteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Opintojen aikana tutustut monenlaisiin matkailualan yrityksiin ja pääset tekemään yhteistyötä heidän kanssaan.  Hospitality management -suuntautumisessa opit tunnistamaan ja hallitsemaan kokous- ja kongressimatkailun eri elementit, perehdyt matkailuliiketoiminnan prosessien suunnitteluun ja kehittämiseen sekä tunnistat asiakaskokemuksen merkityksen yrityksen kilpailukyvylle. Opiskelu KAMKissa Business-osaamisalueella mahdollistaa yhteistyön muiden englanninkielisten koulutusten kanssa. 

Lue lisää koulutuksesta englanninkielisiltä sivuilta.

Koulutuspaikat
25
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Bachelor of Hospitality Management, Restonomi (AMK)
Lisätietoja
KAMK Hakijapalvelut, admissions@kamk.fi
Opiskelu
Päivätoteutuksena
Hakeminen
Kevään ensimmäinen yhteishaku 3.-17.1.2024
Valintakokeet

Hakukohteessa käytetään UAS Exam -valintakoetta. 

Lisätietoja hakemisesta ja valintakokeesta.

Kotimaisen oppimisympäristön lisäksi Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa kansainvälistymisestä kiinnostuneille monipuolisia vaihtomahdollisuuksia eri puolille maailmaa. Voit suorittaa opintoja yhteistyökorkeakouluissamme tai suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelun ulkomailla. Hyvin suunniteltu kv-vaihto ei pidennä opintojen kestoa vaan sisältyy luontevana osana tutkintoon ja antaa sinulle loistavan mahdollisuuden laajentaa suuntautumistasi matkailun opinnoissa. Englanninkielisissä koulutuksissa monikulttuurisia opiskelijaryhmiä täydentävät myös kymmenet vaihto-opiskelijat yhteistyökorkeakouluistamme. 

Kansainvälisellä kampuksellamme voit myös kotikansainvälistyä ja toimia kv-tuutorina ulkomaalaisille opiskelijoille.


 
Oppimisympäristömme ei rajoitu seinien sisälle. Kajaanin ammattikorkeakoulussa opiskelet matkailua niin Vimpelinlaakson kampusalueen ajanmukaisissa luokkatiloissamme kuin alueen yrityksissä ja monipuolisessa kainuulaisessa luonnossakin. Kainuun ja Koillismaan matkailualueet ja -kohteet (mm. Vuokatti, Ukkohalla, Paljakka, Oulujärvi, Idän Taiga ja Ruka-Kuusamo) sekä monipuoliset tapahtumat (mm. Kuhmon kamarimusiikki, Kainuun Rastiviikko, Lost in Kajaani -seikkailukisa) tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet verkostoitua ja osallistua erilaisiin projekteihin jo opiskeluaikana. Matkailualan opiskelijat ovat tärkeässä osassa monen kainuulaisen tapahtuman suunnittelussa ja järjestelyissä!
Restonomi- ja Tourism- koulutusten esittely