Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.
[Hyväksyn ehdot]
Palaa koulutushakuun

Tieto- ja viestintätekniikan insinööri, Datasta tekoälyyn

Tieto- ja viestintätekniikan insinöörikoulutuksessa alkaa 2019 syksyllä datasta tekoälyyn –opinnot. Koulutuksessa saat osaamista tiedon käsittelyyn (data) ja pääset käytännön tasolla kehittämään tekoälyyn liittyviä työkaluja ja järjestelmiä eri sovellusalueille. Lisäksi kehität tekoälyä hyödyntäviä palveluita. Opintojen pääpaino on tekoälyn käytännön toteutuksessa ja hyödyntämisessä. 

Tekoäly tarkoittaa ohjelmistoja, jotka kykenevät oppimaan ja tekemään päätöksiä lähes samalla tavalla kuin ihmiset. Tekoälyn avulla laitteet, ohjelmat ja järjestelmät voivat toimia tilanteen mukaisesti järkevällä tavalla. Tekoälyä näemme jo nyt itsestään ajavissa autoissa, kasvokuvien tunnistuksessa tai vaikkapa röntgenkuvien analysoinnissa. Data ja tiedot ovat tekoälyn ytimessä – nyt tietoa on kerätty ja saatavilla, mutta miten sitä hyödynnetään? Tekoälyn hyödyntäminen mahdollistaa monia uusia työmahdollisuuksia. 

Haluatko sinä olla mukana kehittämässä tulevaisuuden teknologiaa, tuotteita, palveluita tai liiketoimintamalleja tekoälyn ympärille?

Lue lisää koulutuksesta www.iamai.fi

 
Koulutuspaikat
20
Laajuus
240 op
Kesto
4 vuotta; opinnot on mahdollista suorittaa myös 3,5 vuodessa
Tutkintonimike
Insinööri (AMK), Tekniikan ammattikorkeakoulututkinto
Lisätietoja
Taneli Rantaharju, taneli.rantaharju@kamk.fi, puh. 044 7101 253
Opiskelu
Päivätoteutuksena
Hakeminen
Kevään yhteishaku 20.3. - 3.4.2019, hakulomake sulkeutuu 3.4. klo 15.
Valintakokeet
Adventures of the Gamer Girl