Palaa koulutushakuun

Tiedolla johtaminen ja kehittäminen, Tradenomi YAMK, verkkokoulutus

Tiedolla johtaminen ja kehittäminen – liiketalouden tradenomi (YAMK) yleisenä tavoitteena on kouluttaa yrityksiin ja organisaatioihin johtamisen ja kehittämisen asiantuntijoita. Koulutus on työelämän kehittämistutkinto, jossa pääset kehittämään sekä omaa asiantuntijuuttaan että työyhteisöään ja verkostoitumaan.

Koulutuksen jälkeen osaat toimia tiedolla johtamisen asiantuntijana, joka johtaa ja kehittää sekä hallitsee soveltavien kehittämismenetelmien hyödyntämisen erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Opit kehittämään ammatillista osaamistasi myös jatkossa. Koulutus antaa myös työyhteisöille mahdollisuuden kehittää toimintaansa erilaisten koulutukseen kuuluvien oppimistehtävien avulla.  Opinnäytetyössä kehität työyhteisöäsi erilaisten tutkimus- ja kehittämismenetelmien avulla.

Koulutus sisältää osaamista laajentavia ja syventäviä opintoja tiedolla johtamisesta ja kehittämisestä. Opinnoissa korostuvat johtamis- ja kehittämisosaaminen sekä tiedolla johtaminen, myös kansainvälisessä toimintaympäristössä. Voit valita opintoja data-analytiikasta, teknologien soveltamisesta liiketoiminnassa, henkilöstö- ja talousjohtamisesta sekä asiakaspalveluliiketoiminnasta. Koulutuksessa pureudutaan myös hankeosaamiseen sekä investointilaskelmien hyödyntämiseen päätöksenteossa. Opinnoissa korostuvat tiedolla johtaminen ja teknologioiden hyödyntäminen yritysten ja organisaatioiden tulevaisuuden kilpailukyvyn varmistamiseksi. Kaikissa opintojaksoissa lähtökohtana on strategisen tason ajattelu ja kehittäminen.

Koulutuspaikat
20
Laajuus
90 op
Kesto
2 vuotta
Tutkintonimike
Tradenomi (YAMK)
Lisätietoja
Kehityspäällikkö Eija Heikkinen Sähköposti: eija.heikkinen(at)kamk.fi Puhelin: 044 7101 202
Opiskelu
monimuotototeutus
Hakeminen
Kevään toinen yhteishaku 16.3.-30.3.2022
Valintakokeet
Lisätiedot valintakokeesta lisätään myöhemmin.