Palaa koulutushakuun

Sports and Leisure Management, haussa tammikuussa 2025

Bachelor's Degree in Sports and Leisure Management -koulutuksessa pääset kehittämään niin liikunta- kuin valmennusosaamistasikin, mutta opiskelet myös viestintätaitoja, johtajuutta ja työhyvinvointia, markkinointia sekä opit työskentelemään käytännön projekteissa ja tapahtumien järjestelyissä. Osan opinnoista suoritat oikeiden asiakkaiden kanssa työelämäprojekteissa, joita opettajat valmentavat ja sparraavat. Opiskellessasi englanniksi monikulttuurisessa ryhmässä saat eväitä ja käytännön kokemusta kansainvälistyvään työelämään.   

UUTTA KOULUTUKSESSA: Toinen opiskeluvuosi toteutetaan Vuokatissa!  Toisen opiskeluvuoden aikana syvennät osaamistasi niin hyvinvoinnin edistämisen, valmennuksen, testaamisen kuin urheilutapahtumienkin saralla. Samalla myös elät ja hengität itse hyvinvointia, liikuntaa sekä urheilua! Vuokatti on nimittäin ainutlaatuinen huippu-urheilun, aktiiviliikkujan ja lomailijan ympärivuotinen paratiisi! Alueelta löytyy mm. Vuokatin urheiluopisto, HolidayClub Katinkulta, Vuokatin rinteet, SuperPark sekä Sotkamon Jymyn uudistunut kotistadion Hiukan upean hiekkarannan kupeesta. Yhteistyömme Vuokatin urheiluopiston, Vuokatti-Ruka urheiluakatemian, Vuokatin Olympiavalmennuskeskuksen ja Sotkamon kunnan kanssa, takaavat sinulle laadukkaan opetustarjonnan ja -ympäristön.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa opiskelet liikuntaa (Sports and Leisure Management) Business-osaamisalueella, missä koulutamme liikunnan ammattilaisten lisäksi myös matkailun ja liiketalouden ammattilaisia niin suomeksi kuin englanniksi.  Englanninkielisessä liikunnanohjaajakoulutuksessa suuntautuminen on Arctic Sport and Tourism, mutta opiskelijavaihto jossain monista yhteistyökorkeakouluistamme ja yhteistyö eri koulutusten välillä mahdollistavat myös muihin liikunnan, matkailun ja liiketoiminnan osa-alueisiin syventymisen. 

Lue lisää koulutuksesa englanninkieliseltä sivultamme.

Koulutuspaikat
20
Laajuus
210 op
Kesto
3,5 vuotta
Tutkintonimike
Bachelor of Sports, Sports Instructor/ Liikunnanohjaaja (AMK)
Lisätietoja
Lecturer Kari Partanen, puh. 044 7101 031, kari.partanen(at)kamk.fi
Opiskelu
Päivätoteutuksena
Hakeminen

Kevään ensimmäinen yhteishaku 2025.

Valintakokeet

Hakukohteessa käytetään UAS Exam -valintakoetta. 

Lue lisää valintaperusteista ja valintakokeesta

KAMKin neljässä englanninkielisessä koulutuksessa on opiskelijoita lähes 40 eri maasta. Sports and Leisure Management -koulutuksessa noin puolet opiskelijoista tulee ulkomailta, joten opiskelu tapahtuu monikulttuurisessa ryhmässä. Koko tutkintoa opiskelevien lisäksi ryhmää täydentävät vuosittain kymmenet vaihto-opiskelijat yhteistyökorkeakouluistamme. 

Kaikkiin englanninkielisiin koulutuksiin kuuluu olennaisena osana osallistuminen kansainväliseen vaihtoon. Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijoilleen monipuoliset mahdollisuudet lähteä opiskelemaan ja/tai suorittamaan opintoihin kuuluvaa harjoittelua ulkomaille. Osallistuminen kansainväliseen vaihtoon ja osan opinnoistasi suorittaminen jossain partnerikorkeakoulussamme tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden syventää opintojasi erilaisiin osa-alueisiin. 

Lisätietoja vaihtokohteista ja -mahdollisuuksista löydät kohdasta Opiskelijalle > Kansainvälisyys. 

• liikunnanohjaaja • valmentaja • liikunta-alan yrittäjä • liikuntasihteeri
Sports and Leisure Management sekä liikunnanohjaajakoulutuksen esittely