hakijalle.jpg

Etusivu>Hakijalle>Hakeminen>Opiskelijavalinta Ylempi AMK

Opiskelijavalinta ylempi AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen

Kajaanin ammattikorkeakoulussa voit opiskella jatkotutkinnon (ylempi AMK) kaikilla aloilla.

Hakuohjeita

Ylempi AMK -tutkintoon johtavaan koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa. Hakulomake täytetään internetissä osoitteessa www.opintopolku.fi. Voit esittää haussa enintään kuusi hakutoivetta, jotka merkitset hakulomakkeelle mieluisuusjärjestykseen. Harkitse hakutoivejärjestys tarkkaan, koska hakuajan jälkeen hakutoivejärjestystä ei voi muuttaa. Hakija voi itse muuttaa hakutoiveitaan ja niiden järjestystä hakuajan päättymiseen asti. Hakija voi kuitenkin täydentää hakemustaan myös hakuajan päätyttyä, esimerkiksi työkokemustietojen osalta.

Hakulomakkeessa kysytään tietoja aikaisemmista koulu- ja työtodistuksista, joten ota ne esille ja laske työkokemustiedot valmiiksi. 

Opiskelijavalinta on ehdollinen, kunnes todistukset on tarkastettu. Mikäli tulet valituksi opiskelijaksi, ammattikorkeakoulu tarkistaa yhteishaussa käyttämäsi koulu- ja työtodistukset sekä mahdolliset lääkärintodistukset. Ammattikorkeakoulu voi purkaa valinnan, jos todistuksia ei toimiteta ammattikorkeakoulun ilmoittamassa määräajassa tai jos hakija on antanut itsestään virheellisiä tietoja.

 

Kartat

Opiskelijahaun yhteystiedot:

KAMK Hakijapalvelut
GSM 044 7101 648, 044 7101 229
hakijapalvelut(at)kamk.fi

Sairaanhoitaja (ylempi AMK) ja terveydenhoitaja (ylempi AMK)
Opintosihteeri 
Puh. 044 7101 133

Tradenomi (ylempi AMK)
Opintosihteeri 
Puh. 044 7101 764

Restonomi (ylempi AMK) ja Liikunnanohjaaja (ylempi AMK)
Opintosihteeri
Puh. 044 7101 148

Insinööri (ylempi AMK) 
Opintosihteeri 
Puh. 044 7101 564