Etusivu / fi / Hakijalle / Avoin AMK / Koulutuskalenteri

Ravitsemus

2 op

Kuvaus

Tavoitteet:
osaa soveltaa suomalaisia ravitsemussuosituksia kansansairauksien ehkäisyssä ja hoidossa/hoitotyössä
osaa integroida ravitsemushoitoa ja -ohjausta yhteistyössä monialaisen asiantuntijaverkoston kanssa

Sisältö:
o Ravintoaineiden tarve ja tehtävät elimistössä
o Ravitsemussuositusten mukainen ruokavalio terveyden edistämisessä ja kansansairauksien ehkäisyssä
o Eri-ikäisen väestön terveyshaasteet
o Ravitsemustilan (vajaaravitsemus) arviointi ja sen merkitys asiakkaan sairauden hoidolle
o Ravitsemushoito sekä pääasiallisiin sairauksiin liittyvät erityisruokavaliot osana potilaan kokonaishoitoa


Ajankohta
21.5.2020 - 1.6.2020
kevät 2020
Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu opintojaksolle 11.5.2020 mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ

Ilmoittautumisajan jälkeen tapahtuvista perumisista perimme 50 % opintojakson hinnasta.

Lisätietoja
suunnittelija Anu Piirainen, anu.piirainen@kamk.fi, puh. 044 7101 395
Haku alkaa
Haku päättyy
11.5.2020
Opintojen taso
AMK
Koulutusala
Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala
Toteuttava yksikkö
Yhteistyökumppani
Koulutuksen toteutuspaikka
Suomussalmi
Opetusmuoto
Lähiopetus
Hinta
30 €
Yhteystiedot
Suoritustapa
Lähiopetus, arvioitava tehtävä + tentti
Oppimateriaali
Aika ja paikka
21.5 klo 13-17, 4.5 klo 13-17, 11.5.klo 13-17, 1.6.2020 klo 9-11 tentti.
Edeltävät opinnot
Opettaja
Teija Vainikka
TLO
Arviointi
Tutor
Opiskelua tukeva toiminta
Esteettomyys
Opintokokonaisuuden opinnot
Liitetiedostot
Arkistointipaiva 22.5.2020
Julkaisupäivä 11.2.2020
Muokattu 18.2.2020 13.16.41