ulkomaalaiset_BBA_etusivu.jpg

Etusivu>Hakijalle>AMK-tutkinnot>Tradenomi englanninkielinen koulutus

Englanninkielinen tradenomikoulutus

Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulun englanninkielisissä koulutuksissa tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada todellista tuntumaa kansainväliseen ilmapiiriin, sillä suuri osa opiskelijoista tulee muualta kuin Suomesta. Pienet opiskeluryhmät tukevat oppimista ja hyvää yhteishenkeä. Englannin kielellä opiskelu kehittää kielitaitoasi samalla kun opiskelet kansainvälisen liiketoiminnan ammattilaiseksi ja suoritat tradenomitutkinnon

Bachelor's Degree in International Business

Tradenomiopinnot voit suorittaa myös englanniksiInternational Business – koulutuksessa opiskelet englanniksi mm. kansainvälistä liiketoimintaa, johtamistaitoja, markkinointia, kansainvälistä lainsäädäntöä, logistiikkaa, projektien hallintaa ja viestintää. Myös muut kieliopinnot ovat tärkeä osa tutkintoa. Opinnot koulutuksessa antavat sinulle valmiuksia toimia erilaisissa niin kansainvälisen kuin kotimaisen liiketoiminnan suunnittelu- ja kehittämistehtävissä sekä työskennellä eri kulttuureista tulevien ihmisten parissa. Englanninkielisestä tradenomikoulutuksesta valmistunut (Bachelor of Business Administration) voi työskennellä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla tai esimerkiksi projekteissa kotimaisissa tai kansainvälisissä yrityksissä. Opintoihin kuuluva harjoittelu tukee ammatillisen osaamisen kehittymistä.

Lisätietoja koulutuksesta ja sen sisällöistä saat englanninkielisiltä sivuilta. 

Kansainvälisyys koulutuksessa

Kaikkiin vieraskielisiin koulutuksiin kuuluu olennaisena osana osallistuminen kansainväliseen vaihtoon. Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijana sinulla on mahdollisuus lähteä opiskelemaan ja/tai suorittamaan opintoihin kuuluvaa harjoittelua ulkomaille. Tradenomiopiskelijoilla on lisäksi mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto saksalaisessa yhteistyökorkeakoulussamme! Lisätietoja vaihtokohteista ja -mahdollisuuksista löydät kohdasta Opiskelijalle > Kansainvälisyys.

Hakeminen ja valintakokeet

Lisätietoa hakemisesta ja valintakokeista löytyy englanninkielisiltä sivuiltamme

International Business
Tutkintonimike:
Bachelor of Business Administration

Kesto: 3,5 vuotta
Laajuus: 210 op
Opetuskieli: englanti
Hakijan opas
Lue lisää englanninkielisestä koulutuksesta!
Hakijapalvelut / Admissions Services
GSM 044 7101 229
admissions(at)kamk.fi